Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης Δ.Ω.Κ. Η μαθήτρια της τάξης Σαξοφώνου, Αγγελική Καραδαγλή απέσπασε Δίπλωμα Σαξοφώνου & Α΄ Βραβείο με Άριστα παμψηφεί.



Καθώς οι απολυτήριες εξετάσεις του Ωδείου μας συνεχίζονται, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους απόφοιτους μας, για την επιτυχία τους.
Η μαθήτρια της τάξης Σαξοφώνου, Αγγελική Καραδαγλή απέσπασε Δίπλωμα Σαξοφώνου & Α΄ Βραβείο με Άριστα παμψηφεί. Θερμά
συγχαρητήρια

στην ίδια και τον καθηγητή της κύριο Dimitris Tselios για την μεγάλη αυτή επιτυχία. Ευχαριστίες στα μέλη της επιτροπής κυρίους Βασίλειο Κίτσο, Ξενοφών Αβράμογλου και Αθανάσιο Φυσέκη. Και τον κύριο Στέλιο Ιωσήφ για τη συνοδεία πιάνου.
Στις Πτυχιακές εξετάσεις του μαθήματος Ειδικού Αρμονίας, απέσπασαν τα Πτυχία τους οι μαθήτριες Ζωή Βέλλιου, Χρυσάνθη Παρασκευά, Χρυσούλα Ινακίδου και Θεοδώρα Λίτσιου της τάξης της καθηγήτριας Αλεξάνδρας Κουκαλιάρη.
Στις ίδιες Πτυχιακές εξετάσεις οι μαθητές Γεώργιος – Ιωακείμ Λιάκος, Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου και Βασιλική – Μπέκυ Τσετσέκου, της τάξης της καθηγήτριας Αναστασίας Κύργια.
Και οι μαθήτριες Ειρήνη Πατζάκογλου και Γεωργία Τζέλλου – Σαββίδου της τάξης του καθηγητή Ιωάννη Παυλίδη.
Θερμά
συγχαρητήρια
στους μαθητές μας και τους καθηγητές τους για την επιτυχία τους και φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εξεταστική επιτροπή κύριους Βασίλειο Κίτσο, Απόστολο Αλεξίου, Ιωάννη Γκουράνη και Γεώργιο Μαντζιάρη.
Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον μαθητή Φίλιππο Ξαγοράρη για την επιτυχία του στις Πτυχιακές εξετάσεις του ειδικού μαθήματος της Φυγής – Φούγκας, όπως επίσης και τον καθηγητή του κύριο Ιωάννη Παυλίδη. Ευχαριστούμε τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής, κυρίους Βασίλειο Κίτσο, Απόστολο Αλεξίου, Ιωάννη Γκουράνη και Ιωάννη Παυλίδη.

Συγχαρητήρια
σε όλους τους μαθητές του Ωδείου μας για την επιτυχία τους, ευχόμαστε η απόκτηση των τίτλων σπουδών τους να είναι η αρχή μιας λαμπρής καλλιτεχνικής πορείας.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους καθηγητές τους τόσο για την επιτυχία όσο και για το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια