Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η Bελβεντινή φυσικοθεραπεύτρια Μαρία Στεργίου, παρευρέθηκε στο παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο της «FIFA» και της «Isokinetic» στη Λυών της Γαλλίας









Για έκτη συνεχόμενη χρονιά η βελβεντινή φυσικοθεραπεύτρια Στεργίου Μαρία παρευρέθηκε στο παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο της «FIFA» και της «Isokinetic» στη Λυών της Γαλλίας . 
Το φυσικοθεραπευτήριο «Ma. Ster Physio» με έδρα τη Σιάτιστα παρουσίασε δύο θεραπευτικά πρωτόκολλα αθλητών με εξατομικευμένο πρόγραμμα αποκατάστασης βασιζόμενα στην διαφοροδιαγνωση. 
Η πρώτη εισήγηση αφορούσε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και η δεύτερη έναν αθλητή του τένις(αντισφαίριση) ‘όπου ακολουθώντας συγκεκριμένη φυσικοθεραπευτική προσέγγιση επανήλθαν άμεσα στις αθλητικές τους δραστηριότητες. 
Τέλος και οι δυο εργασίες κατέλαβαν μία θέση στο κορυφαίο βιβλίο συγγραφέων του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης & Έρευνας της Isokinetik Bologna με συντάκτες τους Roi G.S. και Della Villa S. Το συνέδριο αυτό, αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως για το χώρο της ιατρικής του επαγγελματικού αθλητισμού. Εκεί παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τους σημαντικότερους επιστήμονες του χώρου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια