Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας 5 αποστολές Αιμοπεταλιοδοτών σε Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

 

Με προτροπή της Π.Ο.Σ.Ε.Α, όλοι οι σύλλογοι μέλη αφιερώνουμε την ημέρα μας σε δράσεις εθελοντικής αιμοδοσίας. 

Ο Σύλλογος μας με την συνοδεία του μέλους μας και μέλος του ΔΣ ΠΟΣΕΑ, Βόμβα Κωνσταντίνο συμμετείχαμε σε 5 αποστολές Αιμοπεταλιοδοτών στα Νοσοκομεία Γ.Παπανικολαου, Θεαγένειο, Ιπποκράτειο, ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. 

 Στόχος της Ομοσπονδίας και του συλλόγου μας είναι η παγκόσμια τιμή προς τους εθελοντές αιμοδότες και η επάρκεια σε αίμα και αιμοπετάλια. 

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους αιμοδοτες που καθημερινά σε κάθε κάλεσμά μας συμμετέχουν στην εθελοντική προσφορά, Ευχαριστούμε την ομοσπονδία για την συμπαράσταση στον σύλλογο μας και όχι μόνο, ευχαριστούμε τις Αιμοδοσίες των συνεργαζόμενων Νοσοκομείων και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνος δυνατόν για να οργανώσουμε και να καλύψουμε τις ανάγκες σε αίμα και αιμοπετάλια. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και ιδιαίτερα την αντιπεριφερειάρχη κ Δαδαμώγια για την έγκριση χορήγησης καυσίμων για τις συνεχόμενες καθημερινές αποστολές αιμοπετάλιοδοτών στα νοσοκομεία Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια