Συλλήψεις ατόμων κατά το τελευταίο 48ωρο σε περιοχές της Κοζάνης και Καστοριάς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

 


Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 48ωρο, συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 20, 29 και 36 ετών από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Καστοριάς, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε τρεις (3) διαφορετικές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη προχθές (12-06-2022) το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 36χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5,7- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη στις 13-06, τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 20χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην τρίτη περίπτωση συνελήφθη στις 13-06, το βράδυ στην Καστοριά από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 29χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για τις τρεις υποθέσεις ενήργησαν το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, αντίστοιχα, ενώ οι σχετικές δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των ανωτέρω, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον και στο μέλλον.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια