Φθορές στις εγκαταστάσεις του tennis club Κοζάνης στο «Κουρί»- Να κλείσει τώρα η μεγάλη πληγή της ανάπλασηςΤο ΔΣ του tennis club Κοζάνης, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να δημοσιοποιήσει πως την Πέμπτη 19 Μαΐου διαπιστώθηκαν φθορές σε εγκαταστάσεις του συλλόγου οι οποίες βρίσκονται στο δάσος «Κουρί».

Δυστυχώς, η έρευνα κατέληξε πως οι φθορές προήλθαν από μαθητές σχολείου, οι οποίοι βρέθηκαν στο «Κουρί» πραγματοποιώντας την καθιερωμένη εκδρομή τους.

Το περιστατικό αναφέρθηκε στους αρμοδίους, με την πρόθεσή μας να μην είναι να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι αλλά να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις.

Γίνεται πλέον αντιληπτό πως ο σημαντικότερος πνεύμονας πρασίνου, αναψυχής και δραστηριοτήτων της πόλης, αναβαθμισμένος από την πρόσφατη ανάπλαση, έχει μια μεγάλη πληγή.

Τον αποκλεισμό της ανακατασκευής και συντήρησης των τριών γηπέδων tennis και των υποδομών που διαθέτει.

Γήπεδα τα οποία απορρόφησαν μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας, οι οποίοι αναζήτησαν διέξοδο τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας.

Ως νέα διοίκηση, θέσαμε από την πρώτη στιγμή ως βασικό στόχο την επούλωση αυτής της πληγής, σε συνεργασία με όλα τα αρμόδια εμπλεκόμενα όργανα και υπηρεσίες.

Τα ελεύθερα προς χρήση γήπεδα για το κοινό, έχουν μετατραπεί πλέον σε άκρως επικίνδυνους χώρους άθλησης και σε λίγο καιρό θα είναι εντελώς ακατάλληλα προς χρήση.

Με τις δικές μας πενιχρές δυνάμεις κρατάμε σε ανεκτό επίπεδο το χώρο, αλλά είναι προφανές πως αυτό δεν αρκεί.

Με αφορμή το περιστατικό των φθορών οφείλουμε από τη μεριά μας να στείλουμε μήνυμα προστασίας όλου του δάσους και των εγκαταστάσεών του από τους συμπολίτες μας και παράλληλα να καλέσουμε τους αρμόδιους να επιταχύνουν τις διαδικασίες αποκατάστασης μίας αδικίας.

Όχι για τα μέλη του tennis club, αλλά για το ίδιο το «Κουρί», για την ίδια την πόλη, για όλη την περιοχή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια