Με Απόλυτη Επιτυχία Ολοκληρώθηκε το Run Greece Καστοριά 2022. Η Μαρία Καβουρίδου "ξαναχτύπησε". Πρώτη στις γυναίκες στα 10 χιλ

 


15 Μαϊου: Με Απόλυτη Επιτυχία Ολοκληρώθηκε το Run Greece Καστοριά 2022!!!

Επανεκκίνηση των αγώνων “Run Greece Καστοριά 2022”, μετά από δύο χρόνια απουσίας. Oι αγώνες φέτος ήταν αφιερωμένοι στους ανθρώπους που απότομα έφυγαν από κοντά μας, λόγω πανδημίας.



Η Αντιπεριφερειάρχης, η οποία δεν κατάφερε να τρέξει λόγω πρόσφατου τραυματισμού της στα πόδια, σημείωσε σε δηλώσεις της: «Σήμερα, σε μια ηλιόλουστη ημέρα πραγματοποιήθηκε η γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού, που λέγεται Run Greece. Μια γιορτή, που προάγει κορυφαίες αξίες, όπως το «ευ αγωνίζεσθαι», ο εθελοντισμός, η συνεισφορά και η κοινή προσπάθεια, ενώ προβάλλει την πόλη μας εντός και εκτός Ελλάδος.
Ευχαριστούμε θερμά την Αναστασία Κελεσίδου, που τίμησε με την παρουσία της την πόλη μας και χάρισε δύο συλλεκτικά μετάλλια σε Αντιπεριφερειάρχη και Δήμαρχο, με τον «Δρομέα». Μετάλλια του Μαραθωνίου Δρόμου, αφιερωμένα στον Ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη, δίνοντας πολλαπλά μηνύματα για την ειρηνική συνύπαρξη των λαών».



Ο στόχος επετεύχθη. Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 1.500, με το 40% να είναι εκτός νομού, σύμφωνα με στοιχεία από τον Γ.Γ. της ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων Run Greece, Θανάση Ράπτη.
Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους συνετέλεσαν στην άψογη διοργάνωση του Run Greece Καστοριά 2022. Ραντεβού το 2023!!
Oι νικητές στον ημιμαραθώνιο είναι:
Στους άνδρες : Kellezi Illiy, Βύρλιος Ανδρέας, Γεωργαντζής Μιχάλης
Στις γυναίκες: Δρουδάκη Ανδριάνα, Ηλιάδου Φωτεινή, Μακαρονά Ελίνα
Οι νικητές των 10 χιλιομέτρων είναι:
Στους άντρες: Κοσμάς Πλακετάς, Αγιαννίδης Σταύρος, Μηνάς Πέτρος.
Στις γυναίκες: Καβουρίδου Μαρία, Χασκή Ερμιόνη, Παπαγεωργιάδου Αγγελική.
Οι νικητές των 5 χιλιομέτρων είναι:
Στους άντρες: Παπαγιάννης Αλέξανδρος, Τσακιρίδης Παύλος (Ν.Ο. Μαυροχωρίου), Δάσκαλος Άγγελος (Ν.Ο. Μαυροχωρίου).
Στις γυναίκες: Κυρκοπούλου Αφροδίτη, Σιούτκα Μαρία, Μπελλή Μαρία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια