Η Καισαρειά ήρθε και θα μείνει. Τέλος...

 Η Καισαρειά επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία.

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου της ομάδας:
'Τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας πήρε η ομάδα μας στο ματς απέναντι στον Βυζαντινό Αετό και το σκορ 2-2, θα γραφτεί στην μνήμη όλων μας με χρυσά γράμματα, γιατί κρατάει την Α.Ε. Καισάρειας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ταυτόχρονα της εξασφαλίζει μια θέση ανόδου στην επόμενη κατηγορία, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα της επόμενης και τελευταίας αγωνιστικής των play offs, με την ομάδα της Α.Ε. Περδίκκα.
Επιστροφή λοιπόν της Καισάρειας στην Α κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης μετά από 14 ολόκληρα χρόνια.
Με υπομονή, επιμονή, πείσμα, προγραμματισμό και διάθεση προσφοράς βήμα βήμα, που ξεκίνησε 9 χρόνια πριν, 2013-2022, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.
Μια επίπονη προσπάθεια όλων των διοικούντων όλα αυτά τα χρόνια, στέφεται με επιτυχία και φέρνει ξανά την ομάδα μας, την ομάδα του χωριού μας, στην πρώτη κατηγορία.
Συγχαρητήρια
σε όλους.
Στην Διοίκηση, στον προπονητή κύριο Γιώργος Τζημολάκας , στους ποδοσφαιριστές, στον κόσμο του χωριού που στήριξε και στηρίζει, στους χορηγούς που πίστεψαν σε μας και μας βοήθησαν οικονομικά.
Στόχος λοιπόν επετεύχθη, όχι όμως όλοι!!!
Ο επόμενος, το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, οπου με τουλάχιστον ένα βαθμό, η Αθλητική Ένωση Καισαρειάς στέφεται και πρωταθλήτρια.
Και φυσικά το γήπεδο!!!
Τι θα κάνετε για το γήπεδο κύριοι;;;
Ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος θα ανοίξει. Τα καλύτερα έρχονται.
Σε επόμενες δημοσιεύσεις και με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο πρόεδρος κύριος Δημήτρης Σκουτέλας θα ενημερώσει περαιτέρω!!!
Η Α.Ε. Καισαρειας είναι εδώ για να μείνει!!!"
Zisis Rousopoulos και 4 ακόμη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια