Κατέβασαν ρολά… Ζητούν μονιμοποίηση των συμβασιούχων

 


Ο Σύλλογος  Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, στηρίζοντας τον αγώνα για μονιμοποίηση των Συμβασιούχων εργαζομένων στον Δήμο Κοζάνης, συμμετείχε στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ , την Τρίτη το πρωί με παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.  

Όπως δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου  Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης, Ελένη Γκατζογιάννη: «Πρόκειται για εργαζόμενους με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στους Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού ( εργαζόμενοι COVID -19, εργαζόμενοι Ε.Σ.Π.Α., εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο σπίτι» , Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π. -ΜΕΑ, Κοινωνικές Δομές των Δήμων που έμειναν εκτός εργασίας,  Σχολικές Καθαρίστριες κ.α ).   Οι συνάδελφοι εργάζονται για πολλά χρόνια. Είναι σημαντικοί,  τους θέλουμε κοντά μας.  Δεν περισσεύει κανένας. Επιθυμούμε την μονιμοποίηση τους τώρα. 

Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πολύ καλά την προσφορά τους». Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει να μπει ένα τέλος στην «ομηρία» χιλιάδων εργαζομένων και να γίνουν άμεσα νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ενώ είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τον Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που κάποιοι έχουν βάλει στο στόχαστρο για να προωθήσουν τα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα. Οι προθέσεις της θα τεθούν υπόψη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών και της ηγεσίας της Κ.Ε.Δ.Ε. σε περίπτωση συνάντησης των εκπροσώπων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. μαζί τους.



 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια