Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης και ο Μιχάλης Καλιοντζίδης παρουσιάζουν το νέο μουσικό άλμπουμ «συζεξία»

 




Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης και ο Μιχάλης Καλιοντζίδης παρουσιάζουν το νέο μουσικό άλμπουμ «συζεξία», την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρα 22.30, στον ΑΚΡΙΤΑ, στα Αλωνάκια Κοζάνης.

Μαζί τους στην παρουσίαση, θα συμπράξουν καλλιτεχνικά επί σκηνής οι ταλαντούχοι μουσικοί: Χρήστος Καλιοντζίδης (λύρα), Γιώργος Κορτσινίδης (νταούλι), Λάκης Παναγιωτίδης (πλήκτρα, προγραμματισμός), Γιάννης Πούλιος (λαούτο), Πόλης Σταματίδης (κρουστά).

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει Μεγάλο Γλέντι με τη φιλική συμμετοχή κορυφαίων Ποντίων Καλλιτεχνών και πολλές εκπλήξεις.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Κρατήσεις-Πληροφορίες: ΑΚΡΙΤΑΣ (Τ. 24610 91033 & Κ. 6942 445 554), Παναγιώτης Θεοδωρίδης (Κ. 6945 906076)

«Συζεξία», μια μοναδική καλλιτεχνική σύμπραξη δύο σπουδαίων εκφραστών της ποντιακής μούσας… με δέκα νέα τραγούδια, τη μουσική και τους στίχους των οποίων υπογράφουν, ο Μιχάλης Καλιοντζίδης και ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης.

Στην παραγωγή της «συζεξίας» εκτός του cd, περιλαμβάνεται ένα μουσικό ντοκιμαντέρ (dvd), τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στο χωριό Διπόταμος Καβάλας (Τσάϊλικ’), με ενδιαφέρουσες βιογραφικές ιστορίες των δύο πρωταγωνιστών αλλά και ένα «χορταστικό» 28σέλιδο booklet, το οποίο περιέχει μεταξύ άλλων, πολλές πληροφορίες, κείμενα με την πένα του χαρισματικού δασκάλου Κωνσταντίνου Ζουρουφίδη, έργα του σπουδαίου Αγιογράφου & Ζωγράφου Ελευθέριου Φουλίδη, φωτογραφικό υλικό, όλα τα τραγούδια με τους στίχους στην ποντιακή διάλεκτο και τη μετάφραση τους.

Το συλλεκτικό μουσικό άλμπουμ (cd & dvd & booklet) «συζεξία» θα είναι διαθέσιμο σε περιορισμένα αντίτυπα, από την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στον ΑΚΡΙΤΑ, την ημέρα της πρώτης παρουσίασης και σύντομα όλα τα τραγούδια θα βρίσκονται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Για όσους και όσες  ενδιαφέρονται να το προμηθευτούν εύκολα και γρήγορα ή για περαιτέρω πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 69 8888 4942.

 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια