Θ. Θεοδωρίδης στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ: "Θέλουμε πίσω τους απλούς ψηφοφόρους μας. Τους καλούμε να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους'. "Άρχοντα" τον αποκάλεσε ο Ανδρουλάκης...Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μίλησε το Σάββατο ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κοζάνης, Θόδωρος Θεοδωρίδης. Ο γραμματέας τόνισε πως: “Το ΠΑΣΟΚ καλείται και πάλι σε μια νέα εποχή να σηκώσει το βάρος των εξελίξεων, με την ελπίδα και την προσδοκία για ένα καλύτερο μέλλον. 

Η Ελληνική κοινωνία αξίζει πραγματικά μια δημοκρατική παράταξη, συμπαγή και ενωμένη. Ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε για το μέλλον αυτής της χώρας. Θέλουμε πίσω τους απλούς ψηφοφόρους μας. Τους καλούμε να γυρίσουν πίσω στο σπίτι τους. Το σπίτι τους είναι το ΠΑΣΟΚ. Οι πόρτες είναι ανοικτές. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε…”.

Στο τέλος της ομιλίας του κ. Θεοδωρίδη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ανδρουλάκης του είπε: ‘Είσαι άρχοντας…”, χειροκροτώντας τον παράλληλα παρατεταμένα. Στη συνέχεια, όταν ο κ. Θεοδωρίδης κατέβηκε από το βήμα, για δύο λεπτά συνομιλεί μαζί του…Τι συζητούσαν όρθιοι επί δύο λεπτά; Ας ελπίσουμε να μας το αποκαλύψει ο γραμματέας όταν με το καλό επιστρέψει στην Κοζάνη...

Θανάσης Τέγος

 Η Ομιλία: 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια