Γιώργος Αμανατίδης: "τα εγκαίνια του νέου πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμού στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Μία ακόμη σύγχρονη κοινωνική δομή για τα μικρά παιδιά και την στήριξη των γονέων'



Η ανάρτηση του Γιώργου Αμανατίδη: 
Με την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου στα εγκαίνια του νέου πρότυπου βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Εορδαίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Μία ακόμη σύγχρονη κοινωνική δομή για τα μικρά παιδιά και την στήριξη των γονέων.
Επίσης στην Πτολεμαΐδα συζητήσαμε με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθυντές Σχολικών Μονάδων και εκπαιδευτικούς ζητήματα που σχετίζονται με τα Δημοτικά Σχολεία καθώς και το πως εξελίσσεται το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων το οποίο η Κυβέρνησή μας στήριξε και ενίσχυσε.


Προτεραιότητά μας είναι και τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση της Υφυπουργού με τους εκπροσώπους των συλλόγων ΑμεΑ στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όπως επίσης και στην επίσκεψη στον Άργιλο του Δήμου Κοζάνης στη δομή όπου φιλοξενούνται τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Κοζάνης.
Ορισμένες από τις προγραμματικές μας θέσεις που έγιναν πράξη τα τελευταία δυόμισι χρόνια:
· αύξηση των σχολικών γευμάτων.
· πρόσβαση περισσότερων παιδιών στην προσχολική εκπαίδευση.
· καθιέρωση του προγράμματος του Προσωπικού Βοηθού για τα άτομα με αναπηρία, ως μέσο βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους, το οποίο πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.
· επίδομα γέννησης το οποίο ανέρχεται στο ύψος των 2000.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια