Τα πήραν κρανίο... Βαρυτιμίδης, Χάρης Ι. Γκοβεδάρος, Αλεξιάδης, Μητσιάκος. Αναφορές για “παράγκες”, ντροπή, αίσχος, βρωμιά... Διαμαρτυρία φιλάθλων στο Δημαρχείο

Η Φωτό από το γλέντι ανόδου 



Στάθης Βαρυτιμίδης (Πρώην πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνης)

Βγήκε τελικά η περιβόητη απόφαση της Επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για τον αγώνα ΛΕΥΚΙΜΗΣ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ. Και τί αποδείχτηκε;Οι μαθητές της Παράγκας ξεπέρασαν τους Δασκάλους τους.Αυτό κι'αν είναι επιτυχία. Τιμώρησαν την ομάδα της ΛΕΥΚΊΜΜΗΣ γιατί χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστή που δεν ήταν τιμωρημένος. Κατά την άποψή τους έπρεπε να είχε τιμωρηθεί. Τώρα να δούμε τί θα γίνει με την Επιτροπή που δεν τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή και έδωσε το ελεύθερο στην ομάδα της ΛΕΥΚΊΜΜΗΣ να τον χρησιμοποιήσει. Πρωτόγνωρη απόφαση που δεν έχει προηγούμενο. Και μή μου πει κανείς ότι η ΕΠΟ είναι αμέτοχη.ΤΩΡΑ να βγει ο κ.Προεδρεύων της ΕΠΟ και να δώσει εξηγήσεις, δικές της είναι οι Επιτροπές,δικές της οι ομάδες,δικό τους και το πρωτάθλημα. Διαφορετικά είναι συνένοχη.

Χάρης Ι. Γκοβεδάρος (Πολιτικός Μηχανικός)

Με τέτοιες άδικες αποφάσεις-σκάνδαλο στον αθλητισμό, ο κόσμος απομακρύνεται από τα γήπεδα και η βία δεν εξαλείφεται...

Η "παράγκα" δυστυχώς καλά κρατεί... Παχιά λόγια η δήθεν εξυγίανση...




Nέστορας Μητσιάκος (ΕΠΣ Κοζάνης)

Αποδείξατε σήμερα και για άλλη μια φορά ότι δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει απ τη βρωμιά το έρμο το ποδόσφαιρο. Σας βολεύει να τη συντηρείτε για να τη χρησιμοποιείτε για ίδιον όφελος Παλαιοί αδικημένοι που κάνανε παντιέρα την ηθική και το δίκιο, σήμερα είναι καταπατητές κάθε αξίας. Ντροπή και αίσχος. Απ το " Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζει κι όλοι οι άλλοι να πάνε να...' ως το "ο Μακεδονικός να κερδίζει κι η Κοζάνη με τη Λευκίμμη να πάνε να..." 2 κατηγορίες δρόμος. Σκοτάδι.




Παντελης Αλεξιάδης (Πρώην διοικητής νοσοκομείου Γρεβενών)

Την ημέρα που η ομάδα της Κοζάνης έπαιξε τον τελευταίο αγώνα ο Κ. Μητσοτάκης είχε επισκεφτεί την Κοζάνη.

Υπήρχε περίπτωση να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Κοζάνη








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια