" Δημιουργώ για τα Γρεβενά "

 


Ο εθελοντισμός είναι μία από τις μεγαλύτερες αξίες της ανθρωπότητας και δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας.

Οι εθελοντές -ενεργοί πολίτες της πόλης μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Γρεβενών για τη δράση "Δημιουργώ για τα Γρεβενά " μας υπενθύμισαν πως το σπουδαιότερο όλων είναι το δώρο της προσφοράς. Έτσι με τα έργα τους οι καλλιτέχνες-ζωγράφοι ομόρφυναν ακόμη δύο γωνιές της πόλης μας, τον σκαλόδρομο της οδού Κωνσταντινουπόλεως και το Ηρώο Χωροφυλακής δημιουργώντας μία ανοιχτή γκαλερί για όλους.



Όταν σε μια κοινωνία υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νοιάζονται και δρουν η κοινωνία γίνεται καλύτερη, οι άνθρωποι ζουν πιο αρμονικά και η ζωή τους έχει καλύτερη ποιότητα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για ακόμη μια φορά το χορηγό της δράσης μας, την Εταιρεία βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων Κουρέλλας Α.Ε. , το Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών ΠΕ Γρεβενών και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν.



Μόνο μέσα από τη προσφορά και τον εθελοντισμό θα μπορέσουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έναν κόσμο καλύτερο και ομορφότερο.

+Ζιώγα Ευαγγελία+Κατσαρού Βιβή +Κατσαρού Ευαγγελία+Βέρρα Ιωάννα+Χαρίση Ειρήνη +Τζελίνη Χρυσούλα+Καραγιάννη Κατερίνα +Γκίκα Ντίνα+Παπαδημητρίου Χρήστος+Ανδρέου Βάσω+Φωτοπούλου Σούλα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια