Χάρης Κάτανας σχόλιο για την ομάδα της Κοζάνης: “Πρωταθλητές στην καρδιά μας και στο γήπεδο”

 


Εχθές όλοι μας ακούσαμε εμβρόντητοι την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ να δικαιώνει τον Μακεδονικό αποδεχόμενη την ένσταση που απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό.

Απόφαση που αφήνει την ομάδα της Κοζάνης μας, την πραγματική πρωταθλήτρια εντός των γηπέδων δεύτερη και -στέφει πρωταθλήτρια στις δικαστικές αίθουσες- την ομάδα του Μακεδονικού υποβιβάζοντας την Λευκίμμη.

Έυλογα κανείς διερωτάται πως μπορεί εν έτη 2022 να επιστρέφουμε σε τακτικές που θυμίζουν άλλες δεκαετίες γυρνώντας το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω σε εποχές "σκοταδισμού". Αναρωτιόμαστε επίσης ως πολίτες αυτού του τόπου, που είναι οι άρχοντές της για να υπερασπιστούν, την τιμή της ομάδος μιας πόλης που αποτελεί την πρωτεύουσα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας;

Που είναι εκείνοι που θα έπρεπε να είναι αρωγοί για να πάψουν τέτοιου είδους μεθοδεύσεις ; Με αγωνία αναμένουμε την στάση που θα κρατήσει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας καθώς και οι υπόλοιποι άρχοντες του τόπου μας ώστε να αποκατασταθεί η αδικία απέναντι στο ιδρώτα και τον κόπο , διοικητικών, παικτών, του προπονητή αλλά και κάθε φιλάθλου που χάρηκε με την καρδιά του την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πάρει θέση ο κ. Περιφερειάρχης και στη συνεχεία οι υπόλοιποι πολιτικοί εκπρόσωποι για να διεκδικήσουν το δίκαιο; Για εμάς είστε και θα συνεχίσετε να είστε οι φυσικοί πρωταθλητές των γηπέδων και της καρδιάς μας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια