Ο Κυριάκος είναι εδώ…





Παρών στη σχεδίαση, την οργάνωση, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση μιας νέας εποχής για τον αγαπημένο μας τόπο, τα Γρεβενά, δηλώνει ο τέως βουλευτής Γρεβενών Κυριάκος Ταταρίδης, με αφορμή την επέτειο των 27 χρόνων από το σεισμό στην περιοχή μας.


“Η επέτειος του Σεισμού

13 Μαΐου 1995

Ο καλός Θεός προστάτεψε τους κατοίκους του Νομού μας από τον καταστρεπτικό σεισμό και δεν προέκυψε ευτυχώς κανένα θύμα.

13 Μαΐου 1995

Η καλή Κυβέρνηση και ο Αρχιτέκτων Μηχανικός και Βουλευτής του Νομού μας ξαναχτίζουν απ’ άκρη σ’ άκρη τον τόπο μας που κυριολεκτικά αναγεννιέται τόσο οικιστικά όσο κα με θαυμαστές υποδομές που λείπανε από την περιοχή.

13 Μαΐου 1995

Η Βρετανική Επιθεώρηση Φυσικών καταστροφών αναφέρει:

«Ποτέ στα παγκόσμια σεισμικά χρονικά δεν δαπανήθηκαν τόσα πολλά κονδύλια σε μια τόσο μικρή πληθυσμιακά και γεωγραφικά περιοχή.»

13 Μαΐου 2022

Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη του πρώην Βουλευτή πως «αν δεν ρίξουμε το βάρος στην απασχόληση και την οικονομική ανάπτυξη, τότε τα καινούρια σπίτια άδεια θα μείνουν στο τέλος».

13 Μαΐου 2022

Ένας νέος σεισμός ανάπτυξης, επενδύσεων και αξιοποίησης του τοπικού μας πλούτου απαιτείται άμεσα για την συγκράτηση της πληθυσμιακής «αιμορραγίας» και την θεμελίωση μιας νέας ελπιδοφόρας κοινωνικής και οικονομικής προοπτικής.

13 Μαΐου 2022

Δηλώνω και πάλι «παρών» για την σχεδίαση, την οργάνωση, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση μιας νέας εποχής για τον αγαπημένο μας τόπο”.

Μετά τιμής,

Κυριάκος Ταταρίδης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Πρώην Βουλευτής Γρεβενών



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια