Τάσος Χαραλαμπίδης, υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική Λύση: "Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι δικηγόρος, δεν υπήρξα ποτέ μέλος δημοτικών ή διοικητικών συμβουλίων. Δεν έχω ακόλουθους ή παρατρεχάμενους..."

 





Αγαπητές φίλες,αγαπητοί φίλοι!!!

Με αφορμή την χτεσινή επίσκεψη του προέδρου της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ" ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ στην πόλη μας, ένοιωσα την ανάγκη να σας πω μερικά πράγματα για μένα...
Πολλοί από σας ,με γνωρίζετε προσωπικά, άλλοι ίσως λιγότερο, άλλοι περισσότερο και πολλοί μέσω της σελίδας μου!
Είμαι ένας απλός Έλληνας πολίτης,που για χρόνια υπηρέτησα με τιμή, την Ελληνική Αστυνομία!Με πρότερο και μεγιστο καθήκον την ατομική και οικογενειακή σας ασφάλεια...ίσως αρκετοί,να μην είναι ευχαριστημένοι μαζί μου,όμως σας διαβεβαιω πως έπραξα το καθήκον μου με ευσυνειδησία και τηρώντας το γράμμα του νόμου.
Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι δικηγόρος, δεν υπήρξα ποτέ μέλος δημοτικών ή διοικητικών συμβουλίων .Δεν έχω ακόλουθους ή παρατρεχάμενους..
Θέλω απλά να βοηθήσω ,όσο μπορώ, καθέναν από σας,και να συμβάλλω στο καλό και την προκοπή του τόπου μας ..
Με τον νομό μας,να έχει την μεγαλύτερη ενδοια στην χώρα, το κλείσιμο της ΔΕΗ,την συρρίκνωση της αγροτικής καλλιέργειας,την ανεργία στο κόκκινο, και όλα τα προβλήματα γύρω μας, νιώθω την ανάγκη να γίνω η φωνή σας,αν με τιμήσετε με την ψήφο σας...
Εργαζόμενος στην Ελληνική Αστυνομία και εκτελώντας το καθήκον μου,υπηρέτησα την πατρίδα μου με καθαρή συνείδηση.
Παραμελώντας ίσως την ίδια μου την οικογένεια...
Εν ώρα υπηρεσίας,δεν έβαλα πρώτα το δικό μου συμφέρον, ή της οικογένειας μου....Σε μέρες γιορτινες ,σε μέρες οικογενειακές,ή και σε περίοδο διακοπών, δεν μπορούσα να είμαι δίπλα στα παιδιά μου,όπως οι περισσότεροι από σας.
Όμως αυτό μου έδωσε δύναμη και πίστη πως η ασφάλεια και η προστασία του συνόλου, είναι υψίστης σημασίας.
Έτσι λοιπόν,χωρίς να μπορώ να σας υποσχεθώ πως όλα θα αλλάξουν, σας θα σας υποσχεθώ ,με τον λόγο της τιμής μου, πως εάν εκλεγώ,θα είμαι δίπλα σας,θα γίνω η φωνή σας, και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μου,να σας προσφερω και πάλι τις υπηρεσίες μου ....τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον ΚΥΡΙΑΚΟ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ που με τίμησε την προηγούμενη φορά να εκπροσωπήσω το κόμμα του,την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ"στον νομό μας, και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου ,τιμώντας με και δεύτερη φορά ..
Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο ,να διαβάσετε τις σκέψεις μου...
Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα, να μου εμπιστευτείτε την ψήφο σας....
Σας ευχαριστώ!!!
Τάσος Χαραλαμπίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια