Ώρα ΠΑΣΟΚ: μέρες 81 ζει η Κοζάνη...αναμονή για την ψηφοφορία

 


Στις κάλπες προσήλθαν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή για το νέο όνομα και την εκλογή συνέδρων, Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών. Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4.602, οι οποίοι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του Κόμματος. Στην ΠΕ Κοζάνης θα συμμετεχουν 75 περίπου σύνεδροι.




«Την Κυριακή 8 Μαΐου, σας καλώ να κάνουμε ένα βήμα ακόμη για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης. Σας καλώ να οικοδομήσουμε μαζί ένα κόμμα ανοικτό, δημοκρατικό, συμμετοχικό».




Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Επιλέγουμε το όνομά μας, ξαναπιάνουμε το νήμα της ιστορίας. Εκλέγουμε τους εκπροσώπους μας σε κάθε τοπική κοινωνία. Όλες οι γενιές μαζί, ενώνουμε τις αγωνίες μας και τις ελπίδες μας για ένα μέλλον με κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες».

«Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και αυτό που κάποιοι θεωρούσαν πριν από λίγους μήνες ένα άπιαστο όνειρο, να γίνει σύντομα πραγματικότητα», σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια