Η εκπαίδευση στη Δυτική Μακεδονία αναβαθμίζεται με τεχνολογικό εξοπλισμό σε 451 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

 


Η Ευρώπη Στην Περιφέρειά Μου - Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Οι περιφερειακές εκστρατείες αναπτύσσονται γύρω από έναν οικείο τόπο και δίνουν έμφαση σε ιδέες και πρωτοβουλίες της ΕΕ που έχουν καθοριστική σημασία σε τοπικό επίπεδο. Οι περιφερειακές αυτές εκστρατείες με τοπικό χαρακτήρα και με χαμόγελο διεξάγονται σε συνεργασία με τις περιφέρειες.

Στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας, από τις 2 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2022, προωθείται το εμβληματικό έργο:

  • Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνολογικού και ψηφιακού εξοπλισμού σε 451 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας

Ο κόσμος εξελίσσεται. Η Παιδεία αλλάζει. Η εκπαίδευση στη Δυτική Μακεδονία αναβαθμίζεται με τεχνολογικό εξοπλισμό σε 451 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, laptop, βιντεοπροβολείς, ρομποτικά και 3D εκτυπωτές, εφοδιάζουν τους νέους με ψηφιακές δεξιότητες, ώστε να διεκδικήσουν τα επαγγέλματα που ονειρεύονται στον Τόπο που αγαπάνε.
Δίνουμε φτερά στη Νέα Γενιά. Με τη συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κάντε κλικ για να τηλεφορτώσετε το επικοινωνιακό υλικό (μπορείτε να βρείτε ένα δελτίο τύπου και οπτικό υλικό, κείμενα, κατευθυντήριες γραμμές για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με την εκστρατεία).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια