Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών ΠΕ Κοζάνης . Αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση της τιμής Θεριζοαλωνισμού ανά στρέμμα, στην τιμή των 14 Ευρώ

 


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8/5/2022 η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Θεριζοαλωνιστών ΠΕ Κοζάνης στην αίθουσα εκδηλώσεων Ακρίτας στα Αλωνάκια Κοζανης. Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ πραγματοποίησαν παρουσίαση των πεπραγμένων του ΔΣ και οικονομικό απολογισμό και των ενεργειών που έγιναν σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεριζοαλωνιστών για την επίλυση των προβλημάτων του Κλάδου αλλά και για τον προγραμματισμό των επόμενων, τέλος συζητήθηκαν και τα προβλήματα που έφερε η άνοδος της τιμής του πετρελαίου αλλά και των ανταλλακτικών και αποφασίστηκε ομόφωνα η αύξηση της τιμής Θεριζοαλωνισμού ανά στρέμμα, στην τιμή των 14 Ευρώ + ΦΠΑ,τιμή που ανακοινώθηκε και από άλλους συλλόγους ανά την Ελλάδα.

Η υπόσχεση που έδωσε το ΔΣ είναι να συνεχιστεί η αδιάλειπτη στήριξη στους συναδέλφους Θεριζοαλωνιστές ώστε να βοηθήσουν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έφερε η παγκόσμια οικονομική κρίση.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια