100 χρόνια Μνήμης Προσφυγικού Ελληνισμού. Ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες και σ' όσα εκεί συνέβησαν μέσα από τη ματιά των νέων ανθρώπων!

 



Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στο "Κοβεντάρειο" η εκδήλωση Φωνή των Νέων, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κοζάνης για τα 100 χρόνια Μνήμης Προσφυγικού Ελληνισμού.

Συγχαρητήρια “μοίρασε’ η πρόεδρος του Μικρασιατικού συλλόγου Κοζάνης, κα Φωτεινή Καμίτα

“σ' όλους τους ομιλητές: στους 2 νομικούς Εύη Κτενίδου και Θωμά Κόμπο, στην ιστορικό, Πένη Χιώτη, στην Γεωργία Λαζαρίδου και στην μικρή της παρέας, στην μαθήτρια, Μαρία Αμοιρίδου, που ο καθένας τους, μας παρέσυρε στα δικά του μονοπάτια μ' έναν ξεχωριστό τρόπο, που μόνον η νέα γενιά γνωρίζει! Για άλλη μια φορά σήμερα ταξιδέψαμε στις αλησμόνητες πατρίδες και σ' όσα εκεί συνέβησαν, αυτή τη φορά όμως, μέσα απο τη ματιά των νέων ανθρώπων! Αυτοί μας δίνουν δύναμη, ζωή κι αισιοδοξία, όπως τόνισε και ο καλεσμένος μας Θόδ. Κωνσταντινίδης που "κάτι" περισσότερο ξέρει από όλους εμάς! Συγχαρητήρια και στα μέλη της Επιτροπής του Δήμου, που επιμελήθηκαν αυτή την εκδήλωση τον Γιάννη Κωνσταντινίδη Έφη Κατσόγιαννου.

Συνεχίζουμε, το ταξίδι της Μνήμης, με ελπίδα κι αισιοδοξία, γιατί όχι και με περηφάνεια για τα παιδιά μας”.

Την εκδήλωση διοργανωσαν: Ο Δήμος Κοζάνης, τα Ποντιακά Σωματεία Δήμου Κοζάνης «Ευξείνιος Κύκλος», η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος και ο Μικρασιατικός Σύλλογος Π.Ε Κοζάνης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια