Μνήμη της Άλωσης της Πόλης- 100 χρόνια προσφυγικού Ελληνισμού- 7η χορωδιακή συνάντηση

 




Η 7η χορωδιακή συνάντηση έληξε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα τέχνης. Ήταν μια ωραία συνάντηση με αξιόλογη μουσική, με βυζαντινούς ύμνους, μικρασιάτικη και ποντιακή μουσική και τραγούδια!



“Ευχαριστούμε όλες τις χορωδίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και μας χάρισαν υπέροχες μελωδίες. Βυζαντινή Παραδοσιακή χορωδία “Τρεις Ιεράρχες”, χορωδία Συλλόγου Μικρασιατών Πτολεμαΐδας, Χορωδία Ποντιακών Σωματείων Δήμου Κοζάνης και την χορωδία του Μικρασιατικού συλλόγου Π.Ε.Κοζάνης”, αναφέρει ο σύλλογος Μικρασιατών Κοζάνης, ο οποίος διοργάνωσε και την εκδήλωση σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Κοζάνης και τον ΟΑΠΝ Κοζάνης, με σκοπό, να μην "αλωθεί" η μνήμη μας. 


Επίσης ο σύλλογος συμπληρώνει: “Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο, που μας τίμησε με την παρουσία του! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δικό μας χοράρχη κ.Δημήτρη Δασκαλόπουλο που ακούραστος πάντα προσφέρει τις γνώσεις του στα μέλη της χορωδίας μας, στους μουσικούς μας κ. Έφη Μαυρίδου στο ούτι, την κ. Δέσποινα Νταβατζή στο ακορτεόν την κ Βασιλική Δεμερτζίδου στα κρουστά , και τον κ. Αβραάμ Μπακιρτζόγλου στο κανονάκι”.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια