H Κοζάνη δεν ξεχνά...

 


Η διοίκηση του ΦΣ ΚΟΖΑΝΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλες τις ομάδες 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής, για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα μας, και στην προσπάθεια της να κερδίσει την άνοδο στη Super League 2.

Επίσης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλες τις Διοικήσεις των ΕΠΣ, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών και Φλώρινας, μαζί με τους συλλόγους τους για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα μας.

Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες και όλους τους παράγοντες των ομάδων της Super League 1, της Super League 2 και της Γ' Εθνικής που επικοινώνησαν προσωπικά με την Διοίκηση της ομάδας τους κ.κ. Πετρόχειλο Χρήστο, Κεντεποζίδη Πάρη & Κεντεποζίδη Σταύρο, τον προπονητή μας Σάκη Παπαβασιλείου, όλους του ανθρώπους στο τεχνικό και το ιατρικό τημ, όπως και τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας μας και ευχήθηκαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως και καλή επιτυχία για τα μπαράζ ανόδου.

Τέλος να ευχαριστήσουμε, όλους τους παλαίμαχους της ομάδας μας και όλων των ομάδων της περιοχής μας, όλους όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, τους τοπικούς φορείς, τους βουλευτές μας και όλους όσους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τοποθετήθηκαν δημόσια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδας μας και ενόψει της έναρξης των μπαράζ.

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλο αυτόν τον υπέροχο κόσμο όλους τους φίλους της ομάδας μας, τόσο για την παρουσία τους στο γήπεδο όσο και για την άψογη και υποδειγματική στήριξη τους προς την ομάδα. Δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και να κάνουμε το όνειρο όλων πραγματικότητα!

Σας ευχαριστούμε.

Με τιμή,

Το Δ.Σ του Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια