H Ιωάννα της Κοζάνης... στο Διακλιμακιακό Παγκορασίδων

 


Η Ιωάννα Τιτέλη του Γ.Σ. Κοζάνης κλήθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας στο Διακλιμακιακό Παγκορασίδων

Σε 10 μέρες (26/4), η Ιωάννα Τιτέλη η αθλήτρια του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ και κόρη του προπονητή Δημήτρη Τιτέλη, θα ταξιδέψει μαζί με άλλες 2 αθλήτριες από την ΕΣΠΕΜ για το Μουζάκι Καρδίτσας. Η αθλήτρια του Συλλόγου επελέγη από την ΕΟΠΕ και θα είναι από τη δεύτερη μέρα του Πάσχα έως και την Πρωτομαγιά (Κυριακή), για ένα 5ήμερο δηλαδή, στη διάθεση του Ομοσπονδιακού προπονητή κ. Γκούντα και των συνεργατών του.



Μαζί με άλλες περίπου 70 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα θα λάβει μέρος στις συγκεντρωτικές προπονήσεις, από τις οποίες θα επιλεγεί η Εθνική Παγκορασίδων, με κορίτσια γεννημένα το 2008.

Αποτελεί πολύ σημαντικό γεγονός και μεγάλη τιμή για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης ότι έχει αθλήτρια από τα τμήματα ανάπτυξης του σε αυτό το Πανελλαδικό επίπεδο. Γιατί είναι η δεύτερη φορά στα τελευταία 4 χρόνια, που αθλήτρια του Συλλόγου έχει συμπεριληφθεί σε Διακλιμακιακό επίπεδο και θα βρεθεί εκεί μαζί με επίλεκτες παγκορασίδες από όλη την Ελλάδα, περίπου 70 κορίτσια.

Εκείστο Μουζάκι, οι αθλήτριες θα συγκροτηθούν σε ομάδες και θα παίξουν φιλικά παιχνίδια, ανά Ένωση και ακολούθως θα γίνουν φιλικά παιχνίδια με ανακατεμένα κορίτσια από όλες τις Ενώσεις. Η διαμονή του μεγάλου αυτού γκρουπ των αθλητριών θα γίνει στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.

Οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες θα γίνονται στο κλειστό του Μουζακίου, ένα σχετικά καινούργιο γυμναστήριο που παραδόθηκε προς χρήση το 2015. Οι προπονήσεις θα γίνονται με την επίβλεψη και φροντίδα του Ομοσπονδιακού Προπονητή Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ κ. Κώστα Γκούντα.

Η Ιωάννα Τιτέλη ξεκίνησε το βόλεϊ όταν ήταν 9 χρονών και προπονητικά έλαβε τις βάσεις από τον πατέρα της και ακολούθως την Βάσω Παγούνη. Φέτος στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων ήταν αρχηγός σε αρκετά παιχνίδια.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια