Γιώργος Κασαπίδης για πρόγραμμα- έργα ‘Αντώνης Τρίτσης: “Καμιά ανησυχία δε πρέπει να υπάρχει στους συμπατριώτες μας στα Γρεβενά. Κάποια λάθος πληροφόρηση ίσως έχει ο άνθρωπος….(Γιώργος Δασταμάνης)



Τους δημοσιογράφους της Δυτικής Μακεδονίας, ενημέρωσε τη Δευτέρα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, σχετικά με τρέχουσες εξελίξεις και δη με το θέμα των Γρεβενών σχετικά με το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

Αρχικά ο κ. Κασαπίδης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, για μια κατολίσθηση στην περιοχή του Τριγωνικού του Δήμου Σερβίων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως γεωλογικό φαινόμενο το συμβάν. Στο σημείο έσπευσαν ειδικοί επιστήμονες, ενώ έκλεισε ο δρόμος Ρυμνίου- Τριγωνικού.

Ο κ. Κασαπίδης μιλώντας για τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στο ίδιο και τον Δήμαρχο Γρεβενών σχετικά με το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, “ξεκαθάρισε”, πως “Καμιά ανησυχία δε πρέπει να υπάρχει στους συμπατριώτες μας στα Γρεβενά. Κάποια λάθος πληροφόρηση ίσως έχει ο άνθρωπος….(Γιώργος Δασταμάνης) . Η συμμετοχή λοιπόν της ΠΕ Γρεβενών είναι δεδομένη. Ο κ. Δασταμάνης κάνει λάθος. Δίνει εσφαλμένη ερμηνεία. Δεν μπαίνει καν στον κόπο να με πάρει ένα τηλ. Η Περιφέρεια δεν δουλεύει αλα καρτ. Έχουμε έναν συνολικό σχεδιασμό. Δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη για όλη τη Δυτική Μακεδονία. Αυτά ισχύουν γενικά για όλα τα προγράμματα. Αυτό είναι το χρέος μας, προς τους πολίτες. Δεν το κάνουμε να ακούσουμε το ευχαριστώ. Δεν αδικούνται τα Γρεβενά, είναι και στο πρόγραμμα Α. Τρίτσης”
Θανάσης Τέγος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια