Άρωμα εκλογών... Δεν έπεφτε καρφίτσα, στην εκδήλωση για την ενέργεια με ομιλητή τον Νίκο Ανδρουλάκη

Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του στην Κοζάνη: "Ο κ. Μητσοτάκης είναι πρωταθλητής στη σπατάλη. Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι πρωταθλητές, στο να διορίζουν μετακλητούς υπαλλήλους και στις απ΄ ευθείας αναθέσεις...

Κατάμεστη ήταν η αίθουσά της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη, όπου έγινε το προσυνέδριο για την ενέργεια που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ. Κεντρικός ομιλητής ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ μίλησαν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Μανιάτης Πάρις Κουκουλόπουλος.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε: “Σήμερα εδώ από την Κοζάνη, συνεχίζουμε την ανάγκη με την κοινωνία πρωταγωνιστή να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, το οποίο θα βασίζεται στις αξίες του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού και θα απαντά στα μεγάλα ανοιχτά ζητήματα της εποχής μας. Ο Ελληνικός λαός ζητά κάτι διαφορετικό. Δεν ζητά πλέον τα αρχηγικά κόμματα του χθες, όπου ο αρχηγός και η παρέα του, όπως συμβαίνει σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, διοικούν ένα κόμμα και φιλοδοξούν να διοικήσουν και ένα κράτος. Ζητά κόμματα ανοικτά”.

Μιλώντας για την ενεργειακή κρίση είπε: “Χρόνια τώρα η Ελλάδα προσπαθεί να κάνει μια μετάβαση, η οποία αιωρείται από την πραγματικότητα. Τι ήταν αυτό που επιτάχυνε τη μετάβαση αυτή;… Η Ελλάδα πήγε σε μια άδικη μετάβαση εις βάρος συγκεκριμένων περιοχών. Δεν υπήρξε κανένα σχέδιο, ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε από τη ΝΔ. Μας σαρώνει η ακρίβεια και το μεγάλο ζήτημα των ανατιμήσεων. Υπάρχει στρατηγικό σχέδιο μακροπρόθεσμο. Εμείς έχουμε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις”.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια