Ο πρώτος που πήρε θέση: ο Ηλίας Κάτανας για την υπόθεσή "Κοζάνη": "Ένας Μακεδονικός που επιμένει θέλοντας με οποιοδήποτε κόστος να «κλέψει» το πρωτάθλημα από την ομάδα μας"





Η πιο κρίσιμη ώρα για την ομάδα της Κοζάνης φτάνει. Την ερχόμενη Τετάρτη εκδικάζεται η έφεση του Μακεδονικού. Ένας Μακεδονικός που επιμένει θέλοντας με οποιοδήποτε κόστος να «κλέψει» το πρωτάθλημα από την ομάδα μας.
Όλοι εμείς λοιπόν οι εκπρόσωποι των θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι εκπρόσωποι μας στην βουλή, οι βουλευτές μας και όλοι όσοι κατέχουν θεσμικό ρόλο θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Δυνάμεις εξωαγωνιστικές προσπαθούν με αθέμιτα μέσα να στερήσουν κάτι τόσο σημαντικό και πολύτιμο από την περιοχή μας και από τους φιλάθλους μας! Ο κίνδυνος καραδοκεί. Η ομάδα της Κοζάνης στέφθηκε πρωταθλήτρια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αυτήν την ώρα δεν πρέπει να μείνει μόνη της σε αυτήν τη μάχη. Πρέπει να στηρίξουμε και να προφυλάξουμε την ομάδα με κάθε τρόπο.
Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο όλοι εμείς, ως εκπρόσωποι των θεσμών, ενωμένοι μαζί με τον φίλαθλο κόσμο, τους ανθρώπους του αθλητισμού, την διοίκηση και τους παίκτες της ομάδας, σαν μια γροθιά, θα πρέπει να προστατέψουμε την Κοζάνη από περίεργες μεθοδεύσεις και από όποιον προσπαθήσει να της «κλέψει» αυτήν την επιτυχία.
Η Κοζάνη βγήκε πρωταθλήτρια, και αυτό δεν το αλλάζει κανείς. Όλοι μαζί ενωμένοι για να συνεχίσει η ομάδα ακόμα πιο ψηλά για το καλό του τόπου, του αθλητισμού, της νεολαίας μας, της κοινωνίας μας.
Η ισχύς εν τη ενώσει.
Καλή Ανάσταση
Ηλίας Π. Κάτανας
Περιφερειακός Σύμβουλος
π. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια