Τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εορδαίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο, παρουσία της Δόμνας Μιχαηλίδου

 


Παρουσία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδιας για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνας-Μαρίας Μιχαηλίδου, τελέστηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 29 Απριλίου, τα εγκαίνια του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου Εορδαίας στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο.




Ο συγκεκριμένος Βρεφονηπιακός Σταθμός βρισκόταν σε αδράνεια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς δεν είχε ολοκληρωθεί η κατασκευή του. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς: “Η δημοτική αρχή με συγκεκριμένες ενέργειες που απαιτούνταν και κυρίως με την υπογραφή σύμβασης παραχώρησης της χρήσης του συγκεκριμένου χώρου από το Υπουργείο Υγείας προς το Δήμο Εορδαίας, κατόρθωσε να αποπερατώσει όλες τις εργασίες παρέχοντας, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, μία σύγχρονη κοινωνική δομή στις υπηρεσίες των πολιτών’.




Η κυρία Μιχαηλίδου στάθηκε στις δυσκολίες που περάσαμε μέσα στην πανδημία στο υγειονομικό κομμάτι, και το οικονομικό- εργασιακό , προσθέτοντας: ‘Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την κυβέρνηση, ένα τεράστιο σχέδιο από όλους μας, να μην επιτρέψουμε στις δομές μας να μπει ο κορονοϊος. Σε πολύ μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Όμως η πανδημία δεν έχει περάσει ακόμα. Συνεχίζουμε είμαστε δίπλα σας με έργο και όχι μόνο με λόγια”


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια