Δεν έχουν ησυχία τα "Λιοντάρια" : "Εσείς του Μακεδονικού απολαύστε τη δεύτερη θέση και καθίστε στα αυγά σας...κι ας είναι και κόκκινα Πάσχα που είναι"




Μακεδονικός με μαυρόασπρα όνειρα ; Σας χαρίζουμε τα εφιαλτικά και τα μαύρα ,κρατάμε για εμάς τα λευκά και τα όμορφα όνειρα
Τρέμουλο αγωνία άγχος και προπαγάνδα για να αλλαχτεί από ορισμένους και λίγους Μακεδονικούς μια δεδομένη κατάσταση .
Μια κατάσταση που θέλει την Κοζάνη άξια και μέσα στο γήπεδο πρωταθλήτρια .
Καθημερινά φτάνει στα αυτιά μας ότι βλακεία μπορεί να φανταστεί κανείς .Το τελευταίο και το πιο τραγικό που δε θέλουμε αλλά ούτε πιστεύουμε ότι έχει έστω και την παραμικρή δόση αλήθειας που ακούσαμε ;
Άκουσον άκουσον
Πίσω απ' αυτό το σκηνικό της ένστασης του Μακεδονικού λένε κάποιοι φαντασιόπληκτοι και ονειροπόλοι κυρίως Θεσσαλονίκης και Νέας Ευκαρπίας μεριά πως βρίσκεται και στηρίζει την προσπάθεια ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης .
Ναι καλά διαβάσατε μέχρι εκεί φτάνουν κάποιοι για να επηρεάσουν καταστάσεις.
Η Δυτική Μακεδονία και ο Νομός Κοζάνης στη συντριπτική πλειοψηφία είναι ασπρόμαυρος και υποστηρίζει φανατικά τον ΠΑΟΚ μη το ξεχνάτε αυτό .
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι πολύ έξυπνοι για να πάρουν θέση σε μια απίθανη απόφαση σκάνδαλο υπέρ του Μακεδονικού και κατά του δικαίου της Κοζάνης .
Δε μπορούμε να φανταστούμε ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει θέση κατά των χιλιάδων οπαδών της Κοζάνης και υπέρ του ενός χεριού τα δάχτυλα φιλάθλων του Μακεδονικού .
Για αυτό εσείς του Μακεδονικού απολαύστε τη δεύτερη θέση και καθίστε στα αυγά σας..
κι ας είναι και κόκκινα Πάσχα που είναι
Σ Φ Κοζάνης τα Λιοντάρια
Κοζάνη στα εύκολα
Κοζανάρα στα δύσκολα


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια