Δήμος Κοζάνης: Συντηρούνται οι υποδομές των εργατικών κατοικιών στη ΖΕΠ

 




Ξεκινά η «Συντήρηση υποδομών των εργατικών κατοικιών της ΖΕΠ Κοζάνης», έπειτα από την υπογραφή της σύμβασης από το δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Κίλας Γεώργιος και ΣΙΑ Ε.Ε.», τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, στο Δημαρχείο.

Στη διαδικασία παρέστησαν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλα Τουμπουλίδου και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης, Μιχάλης Πεχλιβανίδης.

Αναλυτικά, το έργο περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής, ανακατασκευής και επισκευής τεχνικών υποδομών σε οδούς των εργατικών κατοικιών στη ΖΕΠ, ανάλογα με τις ανάγκες συντήρησης που ήδη υπάρχουν και θα προκύψουν. Επίσης, περιλαμβάνει ασφαλτοστρώσεις οδών, κατασκευή δαπέδων, κατασκευή τεχνικών όμβριων υδάτων, τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων, ανύψωση φρεατίων και άλλες εργασίες.

Η συμβατική δαπάνη του έργου ανέρχεται σε 211.158,01 ευρώ (με Φ.Π.Α.), ενώ ο αρχικός προϋπολογισμός είναι 330.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος II (επιχορήγηση ΟΤΑ).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια