Ντέρμπι Κασαπίδη-Δασταμάνη για το πρόγραμμα “Τρίτσης’- Ποιος έχει δίκαιο τελικά; Ποιον να πιστέψουμε;; Νέα ανακοίνωση απ την Περιφερειακή αρχή




Τις τελευταίες μέρες οι Δυτικομακεδόνες και ειδικότερα οι συμπατριώτες μας στα Γρεβενά, με έκπληξη παρακολουθούν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τις δηλώσεις του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη και του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Τόσο ο Δήμαρχος Γρεβενών όσο και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποκρύπτουν την αλήθεια από τους συμπολίτες μας στα Γρεβενά, είτε για λόγους άγνοιας, είτε για λόγους σκοπιμότητας.

Δεν δικαιολογείται Βουλευτής και Δήμαρχος να μην γνωρίζουν πως ένα Κεντρικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εσωτερικών, όπως αυτό του «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» έχει 14 προσκλήσεις εκ των οποίων η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είχε δικαίωμα για 4 προσκλήσεις ενώ οι Δημοτικές Αρχές, είχαν δικαίωμα σε όλες τις υπόλοιπες.

Οι 4 Προσκλήσεις είναι για το σύνολο της Περιφέρειας και δεν αποκλείστηκε καμία Περιφερειακή Ενότητα από το Πρόγραμμα, όπως εσφαλμένα οι εν λόγω κύριοι υποστηρίζουν.

Οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στους πολίτες των Γρεβενών για το λόγο που στρέφονται εναντίον της Περιφερειακής Αρχής.

Με αίσθημα ευθύνης η Περιφερειακή Αρχή αξιοποιεί όλα τα Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα για το σύνολο των Περιφερειακών Ενοτήτων, πολλώ δε μάλλον για την Π.Ε. Γρεβενών που εγκαταλείφτηκε τα τελευταία χρόνια στο έλεος λάθος αποφάσεων, από πολιτικές, πολιτικούς και Αυτοδιοικητικούς.

Τα δύο πρώτα χρόνια της θητείας μας προγραμματίστηκαν, έγιναν και γίνονται έργα σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που δεν έγιναν τα τελευταία δέκα χρόνια.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια