Βραβεύσεις στη Δεσκάτη παρουσία της Σοφίας Σακοράφα

 


Στα πλαίσια της διοργάνωσης από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και τον ΓΣ Δεσκάτης, σε συνεργασία με το Δήμο Δεσκάτης, των αγώνων δρόμων σε δημόσια οδό και ορεινού δρόμου, με την επωνυμία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΙΑ 2022», στις 16 Απριλίου 2022, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00’, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δεσκάτης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με ομιλητές και θέματα ομιλίας αντίστοιχα:

Τον Ιωάννη Θεοδωράκη, καθηγητή αθλητικής ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: «Περπατώντας για την υγεία».

Τον Κων/νο Γουργουλιάνη, καθηγητή πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: «Μαθήματα από την ιστορία των πανδημιών».

Την εκδήλωση προλόγισε ο δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτριος Κορδίλας, ο οποίος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τους δύο ομιλητές καθώς και τους εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός από τον δήμαρχο και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Δεσκάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Αθανάσιος Φωλίνας, η Σοφία Σακοράφα, πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, ο Ιάκωβος Πετσούλας, αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Τασούλα Κελεσίδου, ολυμπιονίκης, Βούλα Παχατουρίδου και Γιάννης Θεμελίδης, η ολυμπιονίκης Χριστίνα Γιαζιτζίδου, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Αθανάσιος Ράπτης, γενικός γραμματέας ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και Δημήτρης Χαχάμης και πλήθος κόσμου, που παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον τις κατατοπιστικότατες και άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες των παραπάνω ομιλητών.



Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν βραβεύσεις.

Ο Δήμος Δεσκάτης βράβευσε τους: Σοφία Σακοράφα, Αναστασία Κελεσίδου, Αθανάσιο Ράπτη, Δημήτριο Χαχάμη, Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη, Ιωάννη θεοδωράκη, και Ευθύμιο Λάμαρη [αντιπρόεδρο του Γ.Σ. Δεσκάτης και μέλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας].

Ο ΣΕΓΑΣ βράβευσε τον Δημήτριο Κορδίλα, δήμαρχο Δεσκάτης και τον Λάμπρο Ρουκά [προπονητή του Γ.Σ. Δεσκάτης και καθηγητή φυσικής αγωγής].

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια