Πρωταθλήτριες Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. οι Κορασίδες του Ηρακλή Κοζάνης!!!



Λίγες ημέρες μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων, η ομάδα του Ηρακλή πέτυχε το "νταμπλ" παίρνοντας τη νίκη στον Μεγάλο Τελικό του πρωταθλήματος Κορασίδων απέναντι στον Λασσάνη Κοζάνης, πετυχαίνοντας το απόλυτο στα τρέχοντα πρωταθλήματα της Ένωσης.
Όπως γράφουν οι άνθρωποι του Ηρακλή: " Φέτος τα κορίτσια μας, ο coach Τοπάλης και το επιτελείο του έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν.



Στον χθεσινό Τελικό, οι Κορασίδες, επέβαλαν το παιχνίδι και το ρυθμό τους από την αρχή του και δεν άφησαν στις αντίπαλες κανένα περιθώριο αντίδρασης και αμφισβήτησης της φετινής αήττητης κυριαρχίας τους. Άλλωστε το τελικό αποτέλεσμα 86 - 33 μιλάει από μόνο του. Μας έδωσε χαρά το γεγονός ότι στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης, βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα και εμψύχωναν τις δύο ομάδες, πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Στο γήπεδο, για να υποστηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών, βρέθηκε ολόκληρη η οικογένεια του Ηρακλή Κοζάνης, από τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας μας μέχρι και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.
Όπως έχουμε γράψει και για τις Νεάνιδες, το ταξίδι των Κορασίδων δεν τελειώνει εδώ, αφού θα αγωνιστούν στην Β' φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στις 13, 14 και 15 Μαΐου στην Θεσσαλονίκη ή όπου αλλού οριστεί από την Ε.Ο.Κ."





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια