Διάθεση τροφίμων από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης

 


H Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, εν όψει των Αγίων ημερών του Πάσχα και σε συνέχεια των δράσεων της, στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της κοινωνικής προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, την 21 Απρ 2022 προέβη στη διάθεση τροφίμων (ελαιόλαδο, ρύζι, ζάχαρη, δημητριακά, τσάι, κ.α), στο Συσσίτιο Απόρων  Δημοτών Κοζάνης για κάλυψη αναγκών του.
Η ανωτέρω δομή του δήμου παρασκευάζει, καθημερινά περίπου 150 μερίδες φαγητού, οι οποίες συσκευάζονται και αποστέλλονται σε άπορους και μοναχικούς δημότες και σε ανθρώπους που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα  επιβίωσης.



Τις δύσκολες αυτές μέρες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας όσον αφορά την οικονομική  κατάσταση, κάποιοι συνάνθρωποι μας έχουν περισσότερη ανάγκη μη μπορώντας να έχουν τα προς το ζην, ας ελπίσουμε ότι με την κίνηση αυτή της Ένωσης μας, δώσαμε μια χαρά  σε κάποιους συμπολίτες μας, ώστε να μη μείνει κανένας αυτές τις Άγιες ημέρες του Πάσχα  με άδειο τραπέζι.
Η υπεύθυνη του Συσσιτίου Απόρων Πολιτών Κοζάνης, ευχαρίστησε την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για την διάθεση των τροφίμων και αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους στον καιρό της ειρήνης.
Από πλευράς της Ένωσης, παραβρέθηκαν στην εν λόγω δράση, ο πρόεδρος Παπαδημητρίου Λάζαρος και ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης. Ευχαριστούμε τα μέλη μας τα οποία συνέβαλαν σε αυτή τη δράση. Κατά τη διάρκεια της διανομής και λόγω της υφιστάμενης κατάστασης, τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της μετάδοσης του Covid-19.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια