Φώτης Παπαδημητρίου Πρόεδρος κοινότητας Δρεπάνου “Έχουν ξεκινήσει κάποια έργα. Ευελπιστούμε να υπάρξει συνέχεια. Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο πεζοδρομίων μέσα στον οικισμό"
Συνάντηση με Προέδρους των Κοινοτήτων, του Δήμου Κοζάνης, πραγματοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης στο Κοβεντάρειο οι αντιδήμαρχοι Τεχνικής Υπηρεσίας-Κοινοτήτων, Γιώργος Δουγαλής καθώς και Ανάπτυξης Δημήτρης Παφύλης. Στόχος της συνάντησης να μεταφέρουν στο Δήμο οι πρόεδροι τυχόν προβλήματα που αφορούν τα χωριά.
Ο Φώτης Παπαδημητρίου Πρόεδρος κοινότητας Δρεπάνου ανέφερε: “Έχουν ξεκινήσει κάποια έργα. Ευελπιστούμε να υπάρξει συνέχεια για την υλοποίηση τους. Είναι μια συνάντηση ενδιαφέρουσα. Παλεύουμε για την καθημερινότητα. Εμείς αντιμετωπίζουμε ένα θέμα με τα αδέσποτα. Επίσης χρειαζόμαστε μια νέα παιδική χαρά”.
Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο πεζοδρομίων μέσα στον οικισμό.
Σίγουρα σταγόνα στον ωκεανό αλλά έγινε μία αρχή.
Έργο το οποίο θα συνεχίσουμε μόλις ολοκληρωθεί η αλλαγή δυκτίου νερού που αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.
 Έχει τοποθετηθεί προστατευτική μπάρα από την τεχνική υπηρεσία της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας μετά από αίτημα μας για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια των πολιτών που περνάει από το συγκεκριμένο σημείο.
 Έργα και παρεμβάσεις που έχουν στόχο να βελτιωθεί η καθημερινότητα όλων μας.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης για την βελτίωση των υποδομών στην κοινότητα μας"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια