Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας 26χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, σε περιοχή της Κοζάνης

 


Συνελήφθη προχθές (15-04-2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, 26χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.


Αναλυτικότερα, στo πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη χώρα και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, εντοπίσθηκε σε περιοχή της Κοζάνης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 26χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν -3- ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -50- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -53- κιλών και -20- γραμμαρίων.


Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -53- κιλά και 20 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

  • ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,

  • το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ,

  • ένα κινητό τηλέφωνο και

  • μία κάρτα SIM.



Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια