Η ΜΕΘ Κοζάνης αναβαθμίστηκε... με μηχάνημα που πρωτοβγήκε στην Αμερική το 2020



 Σήμερα παραλάβαμε το Το GlideScope Core και ευχαριστούμε πολύ την ΔΙΟΙΚΗΣΗ του ΓΝ ΚΟΖΑΝΗΣ που ενέκρινε το αίτημά μας για την προμήθεια του εξοπλισμού αυτού και έγινε η αγορά αλλά και η παραλαβή του με με γρήγορες διαδικασίες.

Είναι ένα σύστημα all-in-one που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλα εργαλεία που χρειάζεται ο ιατρός της ΜΕΘ για την απεικόνιση του αεραγωγού και του τραχειοβρογχικού δέντρου . Είναι σχεδιασμένο γύρω από μια οθόνη HD, οθόνη αφής και ολοκληρωμένο σταθμό εργασίας, μαζί με τα Βρογχοσκόπια Βflex και λάμες δύσκολης διασωλήνωσης από τιτάνιο χαμηλού προφίλ.
Πρόκειται για ένα μηχάνημα made in USA που πρωτοβγήκε στην Αμερική το 2020 και ήρθε στην Ελλάδα το 2021. Είμαστε από τις λίγες ΜΕΘ που το έχουν προμηθευτεί.!!!! Οι υπηρεσίες Υγείας που θα προσφέρει η ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ αναβαθμίζονται σημαντικά !!! Ευελπιστούμε και στην απόκτηση των άλλων μηχανημάτων που ήδη έχουν μπει στο ΕΣΠΑ COVID και θα προσφέρουν σημαντικό πλεονέκτημα στην διαγνωστική αλλά και θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενών.
Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι το ιατρονοσηλευτικο προσωπικό της ΜΕΘ, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν, εκπαιδεύεται στις νέες τεχνολογίες ,με αποτέλεσμα την βελτίωση αλλά και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που θα προφέρει η ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Σκοπός μας πέραν των θεραπειών, είναι η εκπαίδευση αλλά και η ανάδειξη ενός πολιτισμού που πρέπει να έχει ένα νοσοκομείο προς όφελος των ασθενών.

Ευχαριστούμε εκ νέου την Διοίκηση και ευελπιστούμε στην απόκτηση των άλλων μηχανημάτων που σύντομα θα έρθουν αλλά και στην ενίσχυση με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό όπου θα μπορούν πλέον στην ΜΕΘ να προχωρήσουν μπροστά και επιστημονικά αφού η όρεξη για δουλειά και εκπαίδευση υπάρχει και αποτελεί την κινητήριο δύναμή μας .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια