Κοζάνη: Πήγαν για προπόνηση και δεν βρήκαν τα τέρματα… Ανάρτηση “φωτιά” της προπονήτριας του Εθνικού Κοζάνης, Αναστασίας Καραγιαννίδου

 



Η Αναστασία Καραγιαννίδου περιγράφει την “έκπληξη” της όταν με τα κορίτσια της...πήγε για προπόνηση στο κλειστό της Λευκόβρυσης. Τι αντίκρισε; Διαβάστε το σχόλιο της.

“Μαντέψτε τι λείπει από τις παρακάτω φωτογραφίες

Σήμερα πηγαίνοντας στην καθιερωμένη προπόνηση των τμημάτων αντικρίσαμε το εξής θέαμα .Τέρματα βγαλμένα, όλα μας τα πράγματα (μπάλες,κώνοι κτλ ), κρυμμένα και γενικώς ένα άδειο γήπεδο. Για όσους απορήσουν το γήπεδο θα φιλοξενήσει αγώνες τοξοβολίας. Το πρόβλημα όμως είναι ότι κανείς δεν μας ενημέρωσε. Ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της περιοχής μας Φ.Σ Εθνικός Κοζάνης , με διακρίσεις στις ακαδημίες και η μοναδική ομάδα στην κατηγορία της Α1 αντιμετωπίζεται από τους υπεύθυνους φορείς με απαξίωση. 

Η δικαιολογία τους φυσικά ότι δεν γνώριζαν ότι κάνουμε προπονήσεις εκεί (οι προπονήσεις μας στο γήπεδο ξεκίνησαν Σεπτέμβρη). Μάλλον κύριοι δεν αρκεί που το γήπεδο δεν διαθέτει φύλακα , δεν διαθέτει θέρμανση και φυσικά το καθαρίζουμε μόνοι μας τώρα πλέον δεν θα μας ενημερώνετε και για την ακύρωση των προπονήσεων . Φυσικά είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα και οι προπονήσεις έγιναν κανονικά παρά τον θόρυβο και τις αντιξοότητες”.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια