Δημοτική Κίνηση Κοζάνης: “Η παραποίηση της αλήθειας και οι εμμονές είναι κύρια και γνωστά χαρακτηριστικά της Δημοτικής Αρχής¨”

 


Δεν περιμέναμε βέβαια αυτό να μην ισχύει για το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κοζάνης αλλά πιστεύαμε ότι θα τηρούνται τουλάχιστον τα προσχήματα σχετικά με τα επίσημα Δελτία τύπου του Δήμου Κοζάνης. Άλλωστε αυτά εκφράζουν επίσημα τον Δήμο Κοζάνης και όχι την παράταξή που ανήκουν οι συντάκτες αλλά δυστυχώς διαψευδόμαστε.

Στο επίσημο Δελτίο Τύπου του Δήμου Κοζάνης για την ένταξη της πράξης «Κτηριακές εγκαταστάσεις Δομών Στήριξης Ατόμων με Νοητική Υστέρηση και Πολλαπλές Αναπηρίες στην Ζ.Ε.Π του Δήμου Κοζάνης» αναφέρονται, ως χρονικό ένταξης της πράξης, οι παρακάτω τρεις ημερομηνίες:

- Απόφαση ένταξης της Πράξης στις 21-12-2012

- Ανάκληση της Απόφασης Ένταξης στις 27-01-2017

- Νέα απόφαση ένταξης της Πράξης στις 9-3-2022

Ξεχνάνε να αναφέρουν πολλά, συμπτωματικά όσα ξεχνάνε ανήκουν στις "αποφράδες" χρονιές 2014-2019, εκεί άλλωστε ανήκουν μόνο τα αρνητικά, αλλά να ξεχνάνε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη πράξη υποβλήθηκε ξανά στις 2-10-2020 και απορρίφθηκε στις 8-12-2020 με ανταλλαγή μάλιστα έντονων επιστολών μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας αποτελεί παραποίηση της αλήθειας.

Ευτυχώς η ιστορία δεν γράφεται από τα “χρωματισμένα” Δελτία Τύπου.

Επομένως αντί οι κύριοι της τριανδρίας να πανηγυρίζουν σχετικά με την ένταξη έργων τα οποία κατά τη διάρκεια της δικής τους θητείας απεντάχθηκαν, θα έπρεπε να απολογούνται για την καθυστέρηση 2,5 ετών που προκλήθηκε από την ολιγωρία τους!

Σε κατηγορίες κάποιων πρώην που κατά τη διάρκεια της θητείας τους υπήρξαν πρωταγωνιστές ανακριβειών, στασιμότητας, αντιδικιών, απεντάξεων έργων, νέων μονοκαλλιεργειών και προσωπικών επιχειρηματικών επιλογών δεν πρόκειται να απαντήσουμε.

Όλοι κρινόμαστε άλλωστε.

Υ.Γ. Ευχόμαστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την δημοπράτηση και την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου που αποτελεί δικαίωση της πολύχρονης προσπάθειας του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Κοζάνης «Ηλιαχτίδα».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια