Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης ΠαπαδόπουλοςΕπίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Μεταφορές κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος με σκοπό να ενημερωθεί για ζητήματα που απασχολούν την Πανεπιστημιακη κοινότητα.

 
Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, ο Υφυπουργός Μεταφορών συνάντησε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Καθ. Θεόδωρο Θεοδουλίδη με τον οποίο συζήτησαν, μεταξύ άλλων, τον σχεδιασμό των μελλοντικών δράσεων του ιδρύματος. Στη συζήτηση παρευρέθηκαν ο Αντιπρύτανης Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Καθ. Γεώργιος Ιορδανίδης και συνεργάτες του Υφυπουργού.
Στη συνέχεια, ο υπουργός επισκέφθηκε το τμήμα Χημικών Μηχανικών και τα θεσμοθετημένα εργαστήρια του τμήματος. Εκεί συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του τμήματός αν. Καθ. Ευθύμιο Τάγαρη και αντιπροσωπεία καθηγητών που αποτελούνταν από τον Καθ. Κώστα Τσανακτσίδη, την Καθ. Ελισάβετ Αμμανατίδου και τον επίκουρο Καθ. Αδάμο Στηνονιάρη, ενώ συνομίλησε και με φοιτητές του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια