Πόση αλήθεια λένε Αμερικανοί και Ευρωπαίοι, όταν μιλάνε για δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα και διεθνές δίκαιο; Διαμαντή Θ. Βαχτσιαβάνου

 




Στα μεγάλα γεγονότα και τις μεγάλες κρίσεις κρίνονται όλοι και τότε άλλοι διαψεύδονται και άλλοι επιβεβαιώνονται. Σήμερα βρισκόμαστε ακριβώς μπροστά σε αυτή τη φάση.

Μέσα σε όλο αυτόν τον πανικό που δημιούργησε ο Βλαδίμηρος, είδαμε θιασώτες του δημοκρατικού πατριωτισμού να γίνονται απολογητές των ΗΠΑ και της αμερικανόδουλης κυβέρνησης της Ουκρανίας. Μια αισχρή και μονόπλευρη δυτική προπαγάνδα, που ξαφνικά έγιναν υπερασπιστές της νεοναζιστικής σέχτας και επιβολής λογοκρισίας υπέρ της «μιας και μοναδικής αλήθειας». Η ουσία βρίσκεται στις αιτίες του πολέμου και στο τι λένε όλες οι πλευρές και όχι αποκλειστικά οι Ουκρανοί.

Αφού ξεκαθαρίσουμε πως δεν υπάρχει καλός πόλεμος, να πούμε πως το Κίεβο υπήρξε η πρώτη πρωτεύουσα της Ρωσίας, ο τόπος όπου εμφανίστηκε ο όρος ΡΩΣ, η κοιτίδα της ρωσικής εθνογένεσης.

Ρώσοι και Ουκρανοί είναι δίδυμα αδέλφια και οι επιδιώξεις του Ατλαντισμού κατόρθωσαν να φέρουν τον όλεθρο μεταξύ τους!

Η Ρωσία αυτή τη στιγμή μάχεται για την ίδια την ύπαρξή της. Η Ρωσία είναι Ευρώπη. Δύο χώροι που αλληλοεξαρτώνται και αλληλοσυμπληρώνονται. Η Ευρώπη εξαρτάται ενεργειακά από το ρωσικό πετρέλαιο, φυσικό αέριο, τρόφιμα, σιτάρι κλπ. Και με τα παιχνίδια του Ατλαντισμού, κατάντησε ο «χρήσιμος ηλίθιος» των Ατλαντιστών.

Όσο για την Ελλάδα, με το να πρωτοπορεί σε αντιρωσική υστερία, κατάφερε να καταγραφεί ως εχθρική χώρα και να εισπράξουμε κάτι ανάλογο με εκείνο που εισπράξαμε όταν συμμετείχαμε στην ουκρανική εκστρατεία το 1919.

Και για όλους αυτούς που ξαφνικά θυμήθηκαν τώρα το «έγκλημα στην Ουκρανία», όταν ο πόλεμος ουσιαστικά ξεκίνησε από το 1914 και ήταν εμφύλιος και γενοκτονικός κατά των ρωσόφωνων, να τους πούμε πως δεν λένε την αλήθεια. Τα 70 χρόνια ΝΑΤΟ είναι βαμμένα με αίμα. Γιατί το ΝΑΤΟ πάει να «σώσει» μια χώρα εκτός ΝΑΤΟ, από μια χώρα που είναι και αυτή εκτός ΝΑΤΟ; Η επιλεκτική υστερία να «σώσουν» μια ξένη χώρα κάτι κρύβει.

Από την άλλη, μια χώρα του ΝΑΤΟ εδώ και 48 χρόνια έχει καταληφθεί από άλλη χώρα του ΝΑΤΟ και το διεθνές δίκαιο είναι προκλητικά απόν!

Να θυμηθούμε κάποια γεγονότα, έτσι απλά… Οι Αμερικανοί έριξαν δύο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία, όταν ουσιαστικά ο πόλεμος είχε τελειώσει. Γιατί; Οι συνέπειες υπάρχουν μέχρι σήμερα!

Στο Βιετνάμ δολοφόνησαν αμάχους και μάλιστα με βόμβες ναπάλμ, δηλητηρίασαν τα πάντα με χημικά, έκαψαν δάση και δεν άφησαν τίποτε όρθιο! Διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία βομβαρδίζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια, στα νοσοκομεία, στις παιδικές χαρές, χωρίς να υπολογίζουν τίποτα.

Δίκασαν τον Μιλόσεβιτς στη Χάγη με στημένη δίκη και τον σκότωσαν γιατί δεν έγινε δικός τους και βάφτισαν το Κόσσοβο Αλβανικό.

Με εντολή τους οι Τούρκοι εισέβαλαν στην Κύπρο, την διαμέλισαν και εδώ και 48 χρόνια δεν βρίσκονται ούτε τα κόκκαλα των αγνοουμένων. Πού είναι το διεθνές δίκαιο;

Με την κάλυψη και συνενοχή τους οι Τούρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο, διεκδικούν ελληνικά νησιά, συνεκμετάλλευση κοιτασμάτων και τη Θράκη. «Βρείτε τα μεταξύ σας» λένε. Γιατί δεν λένε το ίδιο και στην Ουκρανία;

Διέλυσαν τη Λιβύη μαζί με τους Ευρωπαίους και δολοφόνησαν τον Καντάφι, γιατί δεν τους έκανε τα χατίρια!

Δεν γούσταραν τον Άσαντ και κάνανε 6 χρόνια πόλεμο στη Συρία.

Εισέβαλαν στο Ιράκ για δήθεν πυρηνικά, με χιλιάδες γυναικόπαιδα θυσία στο δίκαιο του «έτσι μου γουστάρει»!

Διέλυσαν το Αφγανιστάν, βομβαρδίζοντας πόλεις και χωριά με πυραύλους κρουζ και θύματα γυναικόπαιδα.

Οι μακελάρηδες που μιλάνε για δημοκρατία όταν το Γκουαντάναμο φωνάζει ακόμα «αίσχος» φονιάδες των λαών!

Να θυμηθούμε την δολοφονία Χουσεΐν χωρίς δίκη, την δημιουργία του ISIS και των Ταλιμπάν; Την ανατροπή του Αλιέντε και την δολοφονία του, με την αντικατάστασή του από τον δικτάτορα Πινοσέτ!

Όλα στην Ουκρανία ξεκίνησαν το 2014, όταν δεν τήρησαν την συμφωνία του Μινσκ και περικύκλωσαν τη Ρωσία για να την πνίξουν. Με πραξικόπημα το 2014 ξεκίνησαν το έγκλημα, χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά και φασιστικά τάγματα, εγκαθιστώντας κυβέρνηση μαριονέτα! Να τώρα τα αποτελέσματα!

ΟΧΙ σε κάθε πόλεμο, αλλά πάει πολύ αυτοί να μιλάνε για δημοκρατία. Όση προπαγάνδα και να ρίξουν, η αλήθεια φαίνεται.

Η Ρωσία είναι πλέον η θυμωμένη αρκούδα και δεν είναι ούτε Γιουγκοσλαβία, ούτε Ιράκ, ούτε Συρία, ούτε Λιβύη. Είναι η αρκούδα που όταν την σηκώσεις στο χορό, το πάει ως το τέλος!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια