Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των σεμιναρίων εργαστηρίου φαρμακείου για την υποδειγματική παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων


 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος των σεμιναρίων εργαστηρίου φαρμακείου για την υποδειγματική παρασκευή γαληνικών σκευασμάτων που διοργάνωσε ο ΠΦΣ και το ΙΔΕΕΑΦ, σε συνεργασία με τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Ημαθίας και Φλώρινας που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας το Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.

Ήταν μια <<μοναδική εμπειρία>> που έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για την ποιότητα και τη διοργάνωση του σεμιναρίου. Παρών ήταν ο πρόεδρος του ΠΦΣ Απόστολος Βαλτάς ο οποίος δήλωσε <<Το φαρμακείο μετεξελίσσεται σε ένα σύγχρονο κέντρο παροχής φαρμακευτικών υπηρεσιών και ο φαρμακοποιός μέσα από την εξειδικευμένη γνώση του μπορεί να συνεισφέρει στην ορθή και αποτελεσματική φαρμακευτική φροντίδα>>.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τον καθηγητή Φαρμακευτικής Τεχνολογίας ΕΚΠΑ κ. Παρασκευά Δάλλα, τους βοηθούς του, την εταιρεία Fagron, το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την άψογη συνεργασία καθώς και τους φαρμακοποιούς που -παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες – τίμησαν με την παρουσία τους την προσπάθεια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια