Συνάντηση “Σπάρτακου” με τον Βουλευτή Ν.Δ της Π.Ε Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη







Ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται μία σειρά ζωτικών πραγμάτων όπως είναι η ενέργεια, είναι σαφές πως επιβάλλει εντατικοποίηση της παρακολούθησής τους έτσι ώστε να αποφεύγονται κάθε φορά οι δυσμενέστερες από τις εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν.

Στο πνεύμα αυτό εντάσσεται και η συνάντηση που είχαν σήμερα στα γραφεία του ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ στην Πτολεμαΐδα, το Προεδρείο του Σωματείου με τον Βουλευτή Ν. Δ της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη.

Η παράταση λειτουργίας των λιγντιτικών μονάδων, οι τιμές των τιμολογίων με τις πολλαπλές επιπτώσεις που έχουν σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, ο ρόλος του φυσικού αερίου και η ανάγκη θωράκισης εργαζόμενων και καταναλωτών συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα.

Αντιλαμβανόμενοι, αμφότεροι, το βάρος των συνθηκών και τις ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν, καθώς στον πίνακα προστίθεται πλέον έντονα και ο εξωτερικός παράγοντας, επισημάνθηκε η ανάγκη συνέχισης των συζητήσεων οι οποίες απαλλαγμένες από τυφλούς δογματισμούς θα μπορούσαν να δώσουν διεξόδους, με δεδομένο το γεγονός ότι η θέση του συνδικάτου είναι αντίθετη με τη θέση της Κυβέρνησης σε ότι έχει να κάνει με την απολιγνιτοποίηση και τη λειτουργία των μονάδων βάσης.

Το σωματείο θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια και κάθε συζήτηση που μπορεί να έχει με οποιονδήποτε φορέα, παράγοντα, θεσμό, σύλλογο έτσι ώστε η παρέμβασή του στα ενεργειακά ζητήματα να είναι αποτελεσματική και προς το συμφέρον των εργαζομένων, της επιχείρησης, των καταναλωτών.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια