Εκτός ευατού ο Γιώργος Δασταμάνης: "Γρεβενά δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε ένα Ευρώ, δεν δόθηκε από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης"

 Δήλωση Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη για τον αποκλεισμό των Γρεβενών από τα έργα της Περιφέρειας στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Εκτός εαυτού ο Δήμαρχος και στο Περιφερειακό

Ο κ. Δασταμάνης τονίζει: «Η επιλογή της Περιφερειακής Αρχής να μην περιλαμβάνει στο δικό της πρόγραμμα για το “Αντώνης Τρίτσης”, ούτε ένα έργο για τα Γρεβενά, αποδεικνύει -μετά λύπης μου- ότι η πολιτική που ακολουθείται από τον Περιφερειάρχη είναι επιεικώς απαράδεκτη.


Ο Περιφερειάρχης με αυτή του την απόφαση, η οποία γνωστοποιήθηκε με δελτίο τύπου, μας δείχνει, δυστυχώς, ότι στερείται πλήρως της κρίσιμης περιφερειακής συνείδησης που απαιτείται προκειμένου να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Η κοινωνία των Γρεβενών και εγώ προσωπικά, δεν πρόκειται να ανεχθούμε αυτή την μεροληπτική τακτική από πλευράς της Περιφερειακής Αρχής που συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη Δυτική Μακεδονία με δύο μέτρα και δύο σταθμά, αποκλείοντας την περιοχή μας από κρίσιμα έργα υποδομής και ανάπτυξης».

H αντιπαράθεση είχε και συνέχεια στο Περιφερειακό συμβούλιο με τον κ. Δασταμάνη να μιλά σε έντονο ύφος λέγοντας στον κ. Κασαπίδη: “Γρεβενά δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε ένα Ευρώ, δεν δόθηκε. Αν βρείτε εσείς κάποια απόφαση ότι υπάρχει ένα Ευρώ ενταγμένο, εγώ θα παραιτηθώ". Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια