Έλα ρε ΑΕΠ...Αύριο και πάλι ραντεβού στα γήπεδα



Επιτέλους, ξανά στους αγωνιστικούς χώρους η ΑΕΠ KOZANHΣ, μετά από συνεχείς αναβολές των αγώνων της.

Αύριο, στις 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΟΦΑΜ , την ομάδα της Κέρκυρας, σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι.

Παρά το κρύο που συνεχίζει να μας συνοδεύει, το Σωματείο μας καλεί τους φιλάθλους της περιοχής μας να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας.

Η φιλική προς τους φιλάθλους τιμολογιακή πολιτική θα ισχύσει και αυτή την Κυριακή, ενώ θα υπάρξουν και δώρα έκπληξη για τους μικρούς φίλους της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Η μεγάλη διακοπή που μεσολάβησε, αποτελεί ένα πρόβλημα λόγω της αγωνιστικής απραξίας, όμως το πάθος των παικτών μας για τη νίκη και τη συνέχιση της καλής παρουσίας στο πρωτάθλημα αναμένεται να κυριαρχήσει.

Η ομάδα συνέχισε όλο αυτό το διάστημα τις προπονήσεις της με όποιες αντίξοες συνθήκες και καθώς ο στόχος συνεχίζει να παραμένει και δεν είναι άλλος από τις κορυφαίες θέσεις, θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να τον πετύχει.

Ακολουθούν συνεχείς αγώνες, καθώς λόγω των αναβολών θα αγωνιζόμαστε και τις Τετάρτες και η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμη.
Οι τραυματίες Κανταρτζής και Τρομπούκης, δυστυχώς θα απουσιάσουν και πάλι, όμως όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του κ. Αναστασιάδη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια