Στους δρόμους μηχανήματα Περιφέρειας, Δήμου Κοζάνης, Εορδαίας: Σπύρος Διόγκαρης αστυνομικός διευθυντής Κοζάνης: “Ο Φίλιππος ήρθε, αλλά εμείς είμαστε εδώ... και θα τον αντιμετωπίσουμε”



Για πολλά χρόνια φαίνεται πως θα θυμόμαστε τον Μάρτιο του 2022, καθώς αν και φτάνουμε στο πρώτο δεκαήμερο, η κακοκαιρία δεν λέει να κοπάσει. Το βράδυ μετά τις 11 στην Κοζάνη, “έπεσε¨αρκετό χιόνι”, με τον Δήμαρχο κ. Λάζαρο Μαλούτα να παίρνει απόφαση για άνοιγμα των σχολείων στις 10 το πρωί, (όπως και στους Δήμους Σερβίων και Βοΐου), ενώ στην Εορδαία, τα Γρεβενά και τη Φλώρινα θα παραμείνουν κλειστά. 



Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) Ψυχρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη θα κινηθούν νοτιότερα και θα επηρεάσουν από σήμερα το βράδυ τη Δυτική Μακεδονία με κακοκαιρία που θα έχει το όνομα “Φίλιππος” (“Filippos”).

Η κακοκαιρία θα έχει κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, τον κατά τόπους ισχυρό παγετό και τις κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνές χιονοπτώσεις και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα διατηρηθεί μέχρι την Κυριακή (13-03-2022).




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια