Νωρίς, νωρίς η απόφαση για τα σχολεία αύριο Πέμπτη στον Δήμο Κοζάνης. Δείτε τι θα συμβεί...

 



Με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια), καθώς και Ειδικής Αγωγής (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας) την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Επίσης, αναστέλλεται και η λειτουργία των Εσπερινών Γυμνασίων, Λυκείων, Εσπερινών ΕΠΑΛ την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, ενώ κλειστοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Για Σήμερα νομίζω αποφάσισαν ΛΑΘΟΣ το Κλείσιμο, διότι ο καιρός Μαλάκωσε κ τα χιόνια Έλιωσαν...
    αλλά προφανώς τα Έκλεισαν ΝΩΡΙΣ ΝΩΡΙΣ για να μας Καλοπιάσουν ως Κοινωνία Εκπαιδευτικών κ Γονέων ότι "μας Νοιάζονται", πράγμα ΑΝΟΥΣΙΟ...
    διότι για την Τετάρτη που είχε το ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ να αποφασίσουν το Κλείσιμο από Τρίτη βράδυ, όπου βλέπαμε ΟΛΟΙ ότι το έριχνε ΠΟΛΥ...
    κ το ανακοίνωσαν 8.00 της Τετάρτης, με αποτέλεσμα ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Αρκετό ποσοστό της Κοινωνίας και να ΜΗ γίνουν Πλήρως τα Τηλεμαθήματα! ΔΙΠΛΟ λάθος δλδ!
    Προσωπικά τους Μάλωσα στην Κεντρική δημοσίευσή τους, ώστε να δουν ότι ΔΕ μένουμε Αμίλητοι κ να Καταλάβουν το Λάθος τους!

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ για την Καθυστέρησή τους! Για να τους Εκτιμούμε κ να τους λέμε ΜΠΡΑΒΟ, Πρέπει να αποφασίζουν ΕΚΓΑΙΡΑ για το Κλείσιμο ή για την Έναρξη 1-2 ώρες αργότερα!!!
    Η Κάθε Απόφασή τους πρέπει να στηρίζεται σε ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ τους για την Πραγματικότητα!

    ΜΗ σας πω το Βασικότερο, που μας έκαναν να το Ξεχάσουμε: Ο ΛΑΟΣ πρέπει να αποφασίζει ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ μέσω Σύντομων ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΙ να γίνει σε Κάθε Συλλογικό γεγονός, μετά από ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ μας από τους Αρμόδιους και πάλι!
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να Αποφασίζει... ΟΧΙ οι Λίγοι και σχεδόν πάντα Πονηροί-Συμφεροντολόγοι, που ΔΕ νοιάζονται την Πλειοψηφία!

    ΤΙ θέλουν οι Δημοτικοί Εκπρόσωποί μας τελικά: την ΕΚΤΙΜΗΣΗ, τη ΧΑΡΑ κ την ΕΥΗΜΕΡΙΑ μας όταν Σκέφτονται ΣΩΣΤΑ κι αποφασίζουν ΕΓΚΑΙΡΑ για χάρη μας...
    ή τη Δυσαρέσκεια-Απογοήτευσή μας για το Ρόλο τους όταν ΔΕΝ κάνουν ΟΥΤΕ τα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΩΣΤΑ που πρέπει να γίνονται???
    Ή μήπως τελικά... θέλουν ΜΟΝΟ το ΜΙΣΘΟ τους να παίρνουν Κάθε μήνα και ΔΕΝ τους νοιάζει ΟΥΤΕ πώς θα ζήσουμε με τα Λάθη τους, ΟΥΤΕ τί τους απαντάει ο καθένας μας, για να Διορθωθούν???

    Εγώ ΕΠΑΙΝΩ ΄΄οσο πιο πολύ μπορώ τα ΣΩΣΤΑ των Συνανθρώπων μου, ώστε να Χαίρονται στις Ψυχές τους και να Βελτιώνονται,
    Προτείνω ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ πράξεις όποτε μπορώ,
    αλλά ΘΑ ΜΑΛΩΝΩ και τα Ξεκάθαρα ΛΑΘΗ τους... για να ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ κ να ζούμε ΟΛΟΙ ΣΩΣΤΑ, ΟΜΟΡΦΑ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ!!!!
    Αλλιώς η Κοινωνία ΒΛΕΠΕΙ, ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ και θα τους ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ στις Εκλογές!

    Σωφρόνης, ΘεατροΔάσκαλος σε Δημοτικά της Κοζάνης, ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΟΙΑΖΟΜΕΝΟΣ για τον Καθένα κι ΕΝΩΤΙΚΟΣ Συμπατριώτης-Συνάνθρωπός σας, ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ του ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΛΟΥ... και ΔΙΩΚΤΗΣ του ΚΑΚΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή