60 οινοποιοία απο όλη την Ελλάδα πήραν μέρος,300+ ετικέτες κρασιών με σκοπό, να αναδείξουν πως το ελληνικό κρασί αποκτάει ξανά την αίγλη που του αρμόζει.
Το Αγρόκτημα Παπαδόπουλος και η χειροποίητη "Παραδοσιακή Γραβιέρα Κοζάνης" δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοιου είδους εκδήλωση.
Άλλωστε το κρασί και η γραβιέρα έχουν μια σχέση πάθους από την αρχαιότητα.
Συμπαραστάτες σε όλο αυτό το εγχείρημα ανάδειξης της Ελληνικής Γαστρονομίας είναι ο Chef Χάρης Αξιώτης,
ο Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360,η Miele Patras όπως επίσης και το Patras Wine Club.
0 Σχόλια