ΑΕΠ Κοζάνης: "Μόνο όσοι είδαν ζωντανά τον χθεσινό μας αγώνα έχουν συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τεράστιας εκτός έδρας νίκης με 0-2"




Σε μια δύσκολη έδρα, με κακό αγωνιστικό χώρο, με τις “κλασικές” για Γ Εθνική Ελλάδας γενικότερες συνθήκες και με πολύ “διακριτική” αστυνομική παρουσία, τα μηνύματα ήταν δυσοίωνα. Και η φημολογία πριν τον αγώνα “οργίαζε”.

Η ατσάλινη καρδιά, το πάθος και η ποιότητα των παιδιών της ομάδας μας, ήταν η απάντηση της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ. Οι παίκτες ξεπέρασαν τις αντιξοότητες, βγάζοντας ψυχή, πάθος και κυρίως ποιότητα. Ξεπερνώντας όλα τα αγωνιστικά και μη εμπόδια, απέδειξαν ότι ξέρουν να νικούν.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ δεν κέρδισε χθες μόνο έναν αγώνα. Ανδρώθηκαν τα νεαρά παιδιά που δεν είχαν συνειδητοποιήσει πως ακριβώς παίζεται το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, κράτησαν τις αρχές τους και τα ιδανικά τους, δεν απάντησαν στις προκλήσεις, (παραμένοντας στο ημίχρονο στον αγωνιστικό χώρο – μη πηγαίνοντας στα αποδυτήρια), και απέδειξαν ότι ακόμα και με χίλια εμπόδια μπορείς να σταθείς όρθιος, κόντρα σε θεούς και δαίμονες.

Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ, έφτασε τους 33 βαθμούς στη βαθμολογία, βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο στις δικές της δυνάμεις και έτσι θα συνεχίσει τον αγώνα της με όποιο κόστος.

Την Τετάρτη, αντιμετωπίζει στην έδρα της τη σκληροτράχηλη ομάδα της Λευκίμης, από την οποία έχει δεχθεί την πιο ταπεινωτική ήττα της, με 4-1.

Μια ακόμη πολύ δύσκολη αποστολή αλλά και μια ευκαιρία για τους παίκτες μας να “ξεπλύνουν” την ντροπιαστική ήττα του 1ου γύρου.

Οι πιστοί φίλοι μας θα είναι και πάλι παρόντες για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών μας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια