Ηλίας Κάτανας: "Στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο αποκαταστάθηκε μία αλήθεια που σερνότανε για δυόμιση χρόνια μπερδεύοντας στην ουσία τους συμπολίτες μας που βρίσκονται γύρω από την περιοχή των πρώην ΜΑΒΕ"


Στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο αποκαταστάθηκε μία αλήθεια που σερνότανε για δυόμιση χρόνια μπερδεύοντας στην ουσία τους συμπολίτες μας που βρίσκονται γύρω από την περιοχή των πρώην ΜΑΒΕ.
Τo περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας αποφάσισε ομόφωνα να μη μεταφερθεί αμίαντος και άλλα τοξικά απόβλητα από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό, όχι μόνο στο χώρο των πρώην ΜΑΒΕ αλλά και σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία και να επιτραπεί μόνο ο ενταφιασμός των αποβλήτων από το παλαιό κτήριο των ΜΑΒΕ και η ανάπλαση όλου του χώρου. Με απλά λόγια ότι έλεγε και η απόφαση που είχαμε πάρει το 2016, ικανοποιώντας πλήρως τις προσδοκίες των ανθρώπων της περιοχής αλλά και αφαιρώντας τους τον φόβο που είχε δημιουργηθεί. Θα το ξαναπώ για ακόμη μία φορά. Η διακυβέρνηση της δικής μας θητείας γινόταν με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των Δυτικομακεδόνων, ασχέτως αν κάποιοι δυόμιση χρόνια τώρα προσπαθούν να αλλοιώσουν την εικόνα αυτή. Εξάλλου γι' αυτό είναι και τα περιφερειακά συμβούλια. Για να προσγειώνονται κάποιοι στην πραγματικότητα.
Ηλίας Π. Κάτανας
Περιφερειακός Σύμβουλος
π. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια