Ο ΣΦ Κοζάνης τα Λιοντάρια απευθύνει γενικό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να σταθεί κοντά στους επόμενους τέσσερις κρίσιμους αγώνες


Ο ΣΦ Κοζάνης τα Λιοντάρια απευθύνει γενικό κάλεσμα στον κόσμο της ΚΟΖΑΝΗΣ να δώσουν δυναμικά το παρόν στις κερκίδες των γηπέδων στους επόμενους τέσσερις κρίσιμους αγώνες της ομάδας μας αρχής γενομένης την Κυριακή 13-2 στα Γιαννιτσά με την τοπική ομάδα.

Η φετινή πορεία πρωταθλητισμού της ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΣ απαιτεί την παρουσία σου στο γήπεδο για να ξαναφέρουμε την ΚΟΖΑΝΗ εκεί που ανήκει. Μετα από πολλά χρόνια η ΚΟΖΑΝΗ εχει ένα διοικητικό σύνολο ισχυρό που εκπέμπει υγεία και δίνει την απαραίτητη ασφάλεια στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο. Αυτά που αποτελούσαν κάποτε δικαιολογίες για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες του γηπέδου της ΚΟΖΑΝΗΣ ανήκουν στο παρελθόν και σε αυτήν την νέα προσπάθεια ο κόσμος πρέπει να επιστρέψει στο πλευρό της και να γίνει ο 12ος παίκτης της. Η ΚΟΖΑΝΗ είναι η ομάδα που μας έμαθε όλους να αγαπάμε το ποδόσφαιρο και να έχουμε την πρώτη επαφή στο γήπεδο. Η αγάπη για την ΚΟΖΑΝΗ κλειρονομείται από γενιά σε γενιά. Τα πέτρινα χρόνια που ζήσαμε πρέπει να συσπειρώσουν τον κόσμο της ΚΟΖΑΝΗΣ για να μην τα ξαναζήσουμε .Η ΚΟΖΑΝΗ αποτελεί στολίδι για την πόλη με το επιβλητικό καμπαναριό της και έρχεται φουριόζα ως ανερχόμενη δύναμη στο ποδόσφαιρο της Δυτικής Μακεδονίας.Η ΚΟΖΑΝΗ είναι εδώ και χρειάζεται τον 12ο παίκτη δίπλα της.Μετατρέπουμε το ΔΑΚ σε καυτή έδρα όπως ήταν κάποτε αλλα και στα εκτός έδρας παιχνίδια όπου σε όλα θα υπάρχει δωρεαν λεωφορειο. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ .ΕΜΠΡΟΣ ΚΟΖΑΝΑΡΑ.ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια